Ελληνική σειρά
«Παρθένα Ζωή»
ΑΝΤ1, 19.00
Η Ζωή μαθαίνει ότι δεν έκανε τελικά τίποτα με τον Μάκη, το προηγούμενο βράδυ. Ο Γεράσιμος προτείνει σε Αρη και Μαρίνα να κάνουν εξωσωματική και η Μαρίνα μπαίνει για μια σειρά εξειδικευμένων εξετάσεων. Η Σοφία ειδοποιεί τον Μενέλαο ότι η κόρη του μάλλον ανακάλυψε τον δεσμό τους. Ο Αρης αναγνωρίζει το ταλέντο της Ζωής στη φωτογραφία και της αναθέτει κι άλλη δουλειά. Ο Μενέλαος στριμώχνεται απ’ τη Θάλεια και αναγκάζεται να της πει ότι η Σοφία δεν είναι δική του εξωσυζυγική σχέση, αλλά του φίλου του, του Γρηγόρη.

Ξένες ταινίες
«Χωρίς διέξοδο» (No escape)
ALPHA, 23.00
Ενας Αμερικανός μετακομίζει με την οικογένειά του στη Νοτιοανατολική Ασία, για να αναλάβει καθήκοντα ως μηχανικός σε μια νέα εταιρεία. Σύντομα όμως διαπιστώνει ότι ο παραδεισένιος προορισμός μπορεί να μετατραπεί σε κόλαση μέσα σε δευτερόλεπτα, όταν λόγω της πολιτικής αστάθειας που επικρατεί στη χώρα ομάδες επαναστατών που θέλουν να ανατρέψουν την κυβέρνηση αρχίζουν να συρρέουν στην πόλη. Η κατάσταση για τον Τζακ και την οικογένειά του επιδεινώνεται όταν διαπιστώνει ότι οι ξένοι στη χώρα θεωρούνται πλέον ανεπιθύμητοι και εκτελούνται με συνοπτικές διαδικασίες. (ΗΠΑ / Ταϊλάνδη, 2015, 103′)

«Underworld: Η εξέγερση των λύκων» (Underworld: rise of the lycans)
MEGA, 24.00
Ο Λούσιαν, ένας νεαρός λυκάνθρωπος, γίνεται ο δυναμικός ηγέτης που ενώνει τους λυκανθρώπους να επαναστατήσουν εναντίον του αδίστακτου βασιλιά βρικόλακα Βίκτορ που τους έχει σκλαβώσει. Ο Λούσιαν έχει στο πλευρό του την κρυφή του αγάπη Σόνια, στον αγώνα του εναντίον του στρατού των βρικολάκων για την απελευθέρωση του λαού του. (ΗΠΑ, 2009, 92′)

HeliosPlus