Επικίνδυνες φούσκες ακινήτων σε Τορόντο, Λονδίνο και Μόναχο

Το Τορόντο και το Λονδίνο περιλαμβάνονται μεταξύ των πόλεων του πλανήτη με τις πλέον υπερτιμημένες αξίες ακινήτων. Στην καναδική μεγαλούπολη, στη βρετανική πρωτεύουσα, καθώς και σε άλλες πόλεις του πλανήτη οι τιμές έχουν εκτιναχθεί στα ύψη χάρη στο χαμηλό κόστος δανεισμού και στην αισιοδοξία, ασφαλώς, των κατοίκων τους για το οικονομικό τους μέλλον

Το Τορόντο και το Λονδίνο περιλαμβάνονται μεταξύ των πόλεων του πλανήτη με τις πλέον υπερτιμημένες αξίες ακινήτων. Στην καναδική μεγαλούπολη, στη βρετανική πρωτεύουσα, καθώς και σε άλλες πόλεις του πλανήτη οι τιμές έχουν εκτιναχθεί στα ύψη χάρη στο χαμηλό κόστος δανεισμού και στην αισιοδοξία, ασφαλώς, των κατοίκων τους για το οικονομικό τους μέλλον. Οι φούσκες, όμως, που έχουν δημιουργηθεί κινδυνεύουν όλο και περισσότερο να σκάσουν, εκτιμά σε έρευνά της η UBS Group AG.

Το Τορόντο, για την ακρίβεια, που μπήκε μόλις εφέτος για πρώτη φορά στη λίστα των 20 πόλεων με τις μεγαλύτερες φούσκες ακινήτων που καταρτίζει κάθε χρονιά η ελβετική τράπεζα, έχει την πιο υπερτιμημένη αγορά ακινήτων. Το Λονδίνο βρίσκεται στην τρίτη θέση επικινδυνότητας από τις πόλεις της Ευρώπης για να «σκάσει» η αγορά ακινήτων του, μετά την Στοκχόλμη και το Μόναχο.

Το Βανκούβερ του Καναδά και το Σίδνεϊ στην Αυστραλία κλείνουν την πρώτη πεντάδα των πιο επικίνδυνων πόλεων για να σκάσει η φούσκα των ακινήτων τους.

Διαβάστε περισσότερα στο in.gr

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.