Απανωτά χτυπήματα για ΠΑΟ με Μολέδο και Βέμερ

Ασχημα νέα για τον Παναθηναϊκό από την ΕΠΟ, καθώς κλήθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ομοσπονδίας, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, ο Ροντρίγκο Μολέδο, μετά την καταγγελία της Λάρισας, για εκτός φάσης χτύπημα στον Ρέντζα στο πρόσφατο ματς κυπέλλου των δύο ομάδων. Δεν σταματούν, όμως, εκεί τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό, καθώς η επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών δικαίωσε και επιδίκασε σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ στον Γενς Βέμερ.

Ασχημα νέα για τον Παναθηναϊκό από την ΕΠΟ, καθώς κλήθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ομοσπονδίας, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, ο Ροντρίγκο Μολέδο, μετά την καταγγελία της Λάρισας, για εκτός φάσης χτύπημα στον Ρέντζα στο πρόσφατο ματς κυπέλλου των δύο ομάδων. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη κατά του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Ροντρίγκο Μοντέστο ντα Σίλβα Μολέντο για πράξεις, στον αγώνα με την Λάρισα, που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 10 παρ.1 περ. γ, και παρ. 5 στ, περ. β του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.»

Δεν σταματούν, όμως, εκεί τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό, καθώς η επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών δικαίωσε και επιδίκασε σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ στον Γενς Βέμερ. Αναλυτικά η απόφαση:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών υποχρεώνει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να καταβάλει στον ποδοσφαιριστή Γενς Βέμερ το ποσόν των τετρακοσίων ενενήντα επτά χιλιάδων οκτακοσίων είκοσι δύο ευρώ και δέκα πέντε λεπτών (497.822,15€) με τον νόμιμο τόκο».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.