Τηλεπαιχνίδι
«Deal»
ALPHA, 18.00
Είκοσι δύο κουτιά που κρύβουν την έκπληξη. Ενας τραπεζίτης έτοιμος να τα δώσει όλα. Ενας παρουσιαστής που ξέρει εδώ και χρόνια να μοιράζει το παιχνίδι ισόποσα ανάμεσα στην αγωνία, στο χιούμορ και στη διασκέδαση. Tο «Deal», με τον Χρήστο Φερεντίνο, επιστρέφει για 2η χρονιά με όσα γνωρίζουμε από την περσινή σεζόν, αλλά και ένα νέο δεδομένο: ένα κουτί-έκπληξη που εκτινάσσει τα κέρδη ως και στα 120.000 ευρώ.

Ξένες ταινίες
«Τζακ Ράιαν: πρώτη αποστολή»
ΑΝΤ1, 21.00
Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο Αφγανιστάν, ο Τζακ Ράιαν δουλεύει ως οικονομικός αναλυτής και ανακαλύπτει ότι o ρωσικής καταγωγής συνεργάτης της εταιρείας σχεδιάζει την οικονομική κατάρρευση των ΗΠΑ μέσω τρομοκρατικής επίθεσης, συνδυάζοντας τη διεθνή τρομοκρατία με τα ριψοκίνδυνα κόλπα στο παγκόσμιο χρηματιστήριο. (ΗΠΑ, 2014, 105′)
«Τηλε…φονικός θάλαμος»
(Phone booth) ΣΚΑΪ, 23.15
Ενας άντρας εγκλωβισμένος μέσα στον τελευταίο τηλεφωνικό θάλαμο-κιόσκι της Νέας Υόρκης απειλείται από έναν ελεύθερο σκοπευτή ο οποίος ελέγχει όλες τις κινήσεις του. Ο Κόλιν Φάρελ πρωταγωνιστεί σε έξυπνο, σφιχτοδεμένο και γοργό θρίλερ του Τζόελ Σουμάχερ. (ΗΠΑ, 2002, 85′)
«Οι Μάγισσες»
(The craft) MEGA, 24.00
Η νεοφερμένη στο Λος Αντζελες Σάρα και καινούργια μαθήτρια στην Ακαδημία Σεντ Μπένεντικτ ανακαλύπτει πολύ σύντομα ότι δεν έχει καμία ελπίδα να εισχωρήσει στην πολύ δεμένη ομάδα των συμμαθητών της και αυτό την ενοχλεί ιδιαίτερα. Το σκηνικό ωστόσο αλλάζει σύντομα όταν η Σάρα γνωρίζεται με τρεις άλλες κοπέλες που φαίνεται να αντιμετωπίζουν το ίδιο με αυτήν πρόβλημα. Αυτή η καινούργια επαφή μέλλεται να αλλάξει τη ζωή των τεσσάρων κοριτσιών με τέτοιον τρόπο που ποτέ δεν είχαν φανταστεί. (ΗΠΑ, 1996, 100′)

HeliosPlus