Ελληνική σειρά


«Παρθένα Ζωή»
ΑΝΤ1, 19.00
Η Ζωή, απογοητευμένη από την άρνηση της μητέρας της να πάει για σπουδές στην Αγγλία, καταφεύγει στο σπίτι του Μάκη. Ο Μάκης τής θέτει ένα καυτό ζήτημα: να ολοκληρώσουν επιτέλους τη σχέση τους. Ο Αρης, από την άλλη, έχει να αντιμετωπίσει πολλά ανοιχτά μέτωπα.
Η σύγκρουση με τη Μαρίνα συνεχίζεται, ο Βίκτωρας του έχει θέσει το ζήτημα της πώλησης της Travelfun, ενώ και η απουσία του παλιού φίλου και συνιδρυτή της εταιρείας, Παύλου, από τη γιορτή βαραίνει ακόμα περισσότερο τη διάθεσή του. Σαν να μην του έφταναν όλα αυτά, οι κάρτες, με όλες τις φωτογραφίες που τράβηξε η Ζωή στο πάρτι, καταστρέφονται και ο Αρης τής λέει πως ελπίζει αυτή να είναι η πρώτη και τελευταία φορά που συναντιούνται οι δρόμοι τους. Ενα μοιραίο λάθος όμως θα ενώσει τη Ζωή και τον Αρη για πάντα.


Ξένες ταινίες


«Hitman: Εκτελεστής 47»
(HITMAN) STAR, 21.00
Ο Πράκτορας 47 είναι ένας πληρωμένος δολοφόνος, δουλεύει για το «Πρακτορείο» και σκοτώνει για μετρητά. Οταν όμως παγιδεύεται σε μια πολιτική πλεκτάνη, καταλήγει να καταδιώκεται από την Interpol και τον ρωσικό στρατό, ενώ ταξιδεύει στην Ανατολική Ευρώπη. (Γαλλία / ΗΠΑ, 2007, 92′)
«Τα αποβράσματα»
(American crude) MEGA, 24.00
24 ώρες στο Λος Αντζελες. Ο Τζον διοργανώνει το μπάτσελορ πάρτι για τον κολλητό του. Παρότι δεν λείπουν τα κλαμπ τα γεμάτα ερωτισμό και η ανικανοποίητη όρεξη για γλέντι, αυτό το μπάτσελορ δεν θα μοιάζει με κανένα. Οι πιο περίεργοι χαρακτήρες κάνουν την εμφάνισή τους σε αυτό το εξωπραγματικό προγαμιαίο πάρτι. Μεταξύ πολλών άλλων, βαρόνοι της νύχτας, νάνοι και μια σέξι απατεώνας θα αποδείξουν πως δεν πρόκειται για μία ακόμα τυπική νύχτα. (ΗΠΑ, 2008, 94′)

HeliosPlus