Το vima.gr προτείνει για το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου

Ξένες ταινίες
«H γαλάζια λίμνη» (The blue lagoon)
Mega, 15.00
Θρυλική τινέιτζερ ταινία του Ράνταλ Κλάιζερ όπου δύο παιδιά-ναυαγοί σε ερημονήσι (Μπρουκ Σιλντς – Κρίστοφερ Ατκινς) ανακαλύπτουν μόνα τη μαγεία της ζωής και το θαύμα του έρωτα… (ΗΠΑ, 1980, 101′)
«Ο μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς 2» (Beverly Hills cop 2)
ΑΝΤ1, 23.15
Η δεύτερη από τις τρεις περιπέτειες στις οποίες ο αφροαμερικανός κωμικός Εντι Μέρφι υποδύθηκε έναν καπάτσο αστυνομικό από το Ντένβερ ο οποίος βάζει τα γυαλιά στους συναδέλφους του στο Λος Αντζελες. Χαλαρωτικό ταινιάκι με καταιγιστική δράση, κόμικ βία και έξυπνους διαλόγους. Το σκηνοθέτησε ο Τόνι Σκοτ (αδελφός του Ρίντλεϊ) και σε χαρακτηριστικό ρόλο «σκύλας» εμφανίζεται η Μπριγκίτε Νίλσεν. (ΗΠΑ, 1987, 97′)

«Συγκάτοικοι με το ζόρι» (Duplex)
ΣΚΑΪ, 23.30
Ο Αλεξ και η Νάνσι πιστεύουν πως μόλις βρήκαν το σπίτι των ονείρων τους: μια μεγάλη και άνετη διπλοκατοικία στο Μανχάταν. Εδώ, επιτέλους, θα μπορέσουν να εγκατασταθούν και να δημιουργήσουν την οικογένειά τους. Δεν λογάριασαν όμως τον οικοδεσπότη ή μάλλον την παρουσία της κυρίας Κόνελι, μιας ηλικιωμένης γυναίκας που μένει στον επάνω όροφο, αρκετά ευέξαπτης και εντυπωσιακά ανελέητης. Σύντομα η ζωή τους μετατρέπεται σε κόλαση, καθώς η κυρία Κόνελι δεν διστάζει να χώνει τη μύτη της παντού. Ετσι, πάνω στην απελπισία τους, ο Αλεξ και η Νάνσι αρχίζουν να σκέφτονται πιο… δραστικές μεθόδους για την αποχώρησή της. (ΗΠΑ, 2003, 83′)

«Η ώρα των εκτελεστών» (Assassins)
STAR, 01.00
Ενας βετεράνος πληρωμένος δολοφόνος (Σιλβέστερ Σταλόνε) έρχεται σε σύγκρουση με έναν φιλόδοξο, νεότερο εκτελεστή (Αντόνιο Μπαντέρας) αποφασισμένο να τον σκοτώσει για να γίνει εκείνος το πρώτο αστέρι. Καρτουνίστικη βία, σχηματικοί ήρωες, αναληθοφανές σενάριο, μεγάλη διάρκεια αλλά καλό προϊόν για χαλάρωση μπροστά στη μικρή οθόνη.

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.