Το vima.gr προτείνει για την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου

Εκποµπή
«Ταξιδεύοντας αλλιώς: Κούβα» ΣΚΑΪ, 18.45
Η εκπομπή «Ταξιδεύοντας αλλιώς: Κούβα» και ο Σπύρος Σαμουηλίδης μάς ταξιδεύουν στην Κούβα. Στα τρία επεισόδια της εκπομπής συναντάμε καθημερινούς ανθρώπους που έχουν να μας πουν την ιστορία τους, ενώ με τη δική τους ματιά πολιτικοί, δημοσιογράφοι και αναλυτές μιλούν για ένα μέρος που σημάδεψε όσο λίγα τον 20ό αιώνα.


Ξένες ταινίες
«Ο Χάρι Πότερ και ο Ηµίαιµος Πρίγκιψ» (Harry Potter and the half-Blood Prince)
Star, 21.00
Εκτη κινηματογραφική περιπέτεια του πασίγνωστου μάγου της Τζόαν Κ. Ρόουλινγκ, ο οποίος εδώ δεν είναι το παιδάκι που γνωρίσαμε το 2001, αφού η αθωότητα της παιδικής ηλικίας έχει φύγει για τα καλά και προβλήματα, όχι μόνο μεταφυσικά αλλά και καθημερινά, τον πονοκεφαλιάζουν. (ΗΠΑ / Αγγλία, 2009, 148′)
«Ο απίθανος Hulk» (The incredible Hulk)
ALPHA, 21.00
Ο καθηγητής Γενετικής Μπρους Μπάνερ εργάζεται πυρετωδώς στις στρατιωτικές υπηρεσίες της κυβέρνησης προσπαθώντας να δημιουργήσει για λογαριασμό της ένα πανίσχυρο υπερόπλο για τα συμφέροντά της. Παράλληλα όμως, αυτό που τον καίει περισσότερο είναι να βρει μια θεραπεία για τη δική του, ιδιαίτερα βασανιστική περίπτωση, εξαιτίας της οποίας όποτε χάνει την ψυχραιμία του μεταμορφώνεται σε… ένα ογκώδες, οργισμένο, πράσινο πλάσμα που μπορεί να καταστρέψει τα πάντα στο πέρασμά του, τον Hulk. (ΗΠΑ, 2008, 101′)
«Απίθανες ιστορίες» (Big fish)
MEGA, 01.30
Big Fish σημαίνει «μεγάλο ψάρι», από αυτά για τα οποία υπερβάλλουν συνήθως οι ψαράδες. Το ίδιο υπερβολικός είναι και ο Εντουαρντ Μπλουμ, καθώς, στη δύση της ζωής του, εξιστορεί τις καλές και τις κακές στιγμές με φανταστικά παραμύθια. Ο γιος του, ο Γουίλιαμ, θα προσπαθήσει να ξεχωρίσει την αλήθεια από τους μύθους για να
λύσει το μυστήριο που απομονώνει τον πατέρα του από αυτόν. Και για πρώτη φορά, θα δοκιμάσει να τον καταλάβει. (ΗΠΑ, 2003, 120′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.