Το vima.gr προτείνει για τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου

Ξένη σειρά


«Ο φάρος»
ΕΡΤ3, 14.00
Η οικογένεια Πένια έχει εδώ και δεκαετίες ένα μικρό εστιατόριο, τον Φάρο. Αλλα οι ζωές τους θα αλλάξουν δραματικά όταν οι δρόμοι τους θα συναντηθούν με αυτούς της οικογένειας Μουνιόθ που ενδιαφέρεται να αγοράσει το εστιατόριο για ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο.
Ξένες ταινίες
«The Hangover Part 2»
Star, 21.00
Δύο χρόνια μετά τον Νταγκ, ο Στου αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα. Πρόκειται να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, μια όμορφη, ζάπλουτη Ταϊλανδή. Η πολυτελής τελετή στην εξωτική Ταϊλάνδη προϋποθέτει ωστόσο ένα πάρτι εργένηδων ανάλογο των περιστάσεων. Οι οδυνηρές όμως μνήμες από το σχεδόν καταστροφικό μπάτσελορ του Νταγκ στο Λας Βέγκας είναι ακόμη νωπές και αποφασίζει να μην το ρισκάρει. Ωστόσο, δύο νύχτες πριν από τη μεγάλη ημέρα τα πράγματα δεν πάνε όπως ακριβώς τα έχει σχεδιάσει. Μετά την Μπανγκόκ, ό,τι είχε συμβεί στο Λας Βέγκας θα φαίνεται σαν εκδρομή στην Ντίσνεϊλαντ! Με τους Μπράντλεϊ Κούπερ, Εντ Χελμς, Ζακ Γαλιφιανάκη, Τζάστιν Μπάρθα. (ΗΠΑ, 2011, 97′)

«Η οµίχλη» (The fog)
MEGA, 23.50
Παγιδευμένοι σε μια περίεργη, θανατερή ομίχλη οι κάτοικοι του Αντόνιο Μπέι έχουν γίνει θύματα μιας τρομακτικής εκδίκησης. Εκατό χρόνια πριν, στη βραχώδη ακτή της πόλης, ένα πλοίο με λεπρούς ναυάγησε και βούλιαξε αύτανδρο από ένα κακόβουλο σχέδιο των ιδρυτών της πόλης. Τώρα τα φαντάσματα των ανθρώπων αυτών
βγαίνουν από τον υγρό τάφο ζητώντας αιματηρή εκδίκηση. Καλυμμένοι με μια υπερφυσική, πυκνή ομίχλη τρόμου αναζητούν με μανία τους απόγονους των ιδρυτών, χωρίς να δείχνουν το παραμικρό έλεος για όποιον βρεθεί στο πέρασμά τους.
Πρόκειται για ριμέικ της ταινίας «Ομίχλη» του μετρ του τρόμου Τζον Κάρπεντερ, ο οποίος υπογράφει την παραγωγή της. (ΗΠΑ, 2006, 99′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.