Έντονη ανησυχία επικρατεί στον Ολυμπιακό για τον Γιάγκος Βούκοβιτς. Ο Σέρβος αμυντικός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της εθνικής Σερβίας με την Ιρλανδία, ωστόσο δεν αντικαταστάθηκε. Συνέχισε κανονικά και ολοκλήρωσε τον αγώνα, αλλά αμέσως μετά τη λήξη αισθανόταν έντονες ενοχλήσεις.

Το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού ενημερώθηκε αμέσως για το πρόβλημα του 29χρονο παίκτη και από εκείνη τη στιγμή και μετά κάθεται σε «αναμμένα κάρβουνα» και τον περιμένουν με ανησυχία, ώστε να εξεταστεί λεπτομερώς και να διαπιστωθεί επακριβώς το πρόβλημα.

Στο πρόγραμμα ακολουθούν δύο δύσκολοι αγώνες, με τη Ξάνθη εκτός έδρας για το πρωτάθλημα το Σάββατο και με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο Καραϊσκάκη για την πρεμιέρα του Champions League την Τρίτη και ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός είναι άκρως απαραίτητος για το κέντρο της άμυνας, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που δεν υπάρχει πια η εναλλακτική λύση του Ρέτσου και ο Μποτία είναι ακόμη ανέτοιμος.

Ουσιαστικά, διαθέσιμοι θα είναι μόνο ο πρόσφατα αποκτηθείς Ένγκελς, ο Ρομαό (που όμως εμφάνισε προβλήματα στη θέση αυτή στο ματς με τη Ριέκα) και ο Νικολάου.