Το vima.gr προτείνει για την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου

Ελληνική σειρά


«Σαν οικογένεια» Alpha, 13.00
Η Ελένη ξεκινά ένα επικίνδυνο παιχνίδι με τον Σάββα. Επιτίθεται στη Μαρίνα όταν εκείνη το υποψιάζεται. Η απροσδόκητη εμφάνιση του Γιάννη αναγκάζει τη Νίκη να ξανασκεφτεί τα πράγματα από την αρχή και η συμβολή της Στέλλας σε αυτή την κατεύθυνση θα είναι καθοριστική. Ο Γιώργος είναι πολύ πιεσμένος από όλα όσα γίνονται και στο οικογενειακό τραπέζι γίνεται πολύ επιθετικός απέναντι στους γονείς του. Η προσπάθεια του Πέτρου να βοηθήσει τη Ράνια πέφτει στο κενό.
Ξένες ταινίες


«Fantastic Four» Star, 21.00
Ο δρ Ριντ Ρίτσαρντς, διάσημος εφευρέτης, επιστήμονας και αστροναύτης, έχει ένα μεγάλο πάθος, να «ξεκλειδώσει» τα μυστικά του ανθρώπινου γενετικού κώδικα. Για να το επιτύχει χρειάζεται τη βοήθεια του πρώην αντίζηλού του στο κολέγιο και νυν δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Βίκτορ φον Ντουμ. Δημιουργεί μια κοσμική καταιγίδα, η οποία όμως «χτυπά» τον ίδιο και τους συνεργάτες του, με αποτέλεσμα να υποστούν μεταλλάξεις! Ετσι, δημιουργούνται οι Fantastic Four. (ΗΠΑ, 2005, 95′)
«Το συµβάν» (The happening)
ΣΚΑΪ, 23.00
Η Αμερική συγκλονίζεται από ένα τεράστιο κύμα αυτοκτονιών, και τα στοιχεία δείχνουν πως αυτό οφείλεται σε μια περίεργη επιδημία. Ενας επιστήμονας προσπαθεί να επιβιώσει μαζί με την οικογένειά του, προτού η εκδίκηση της φύσης καταστρέψει τα πάντα. (ΗΠΑ, 2008, 91′)
«Super ΑΝΤ1, 23.20
Στο Οχάιο του 1979 ο εκτροχιασμός ενός τρένου κινηματογραφείται από μια παρέα πιτσιρικάδων που θα μπλέξουν σε περιπέτειες καθότι το φιλμ τους αποκαλύπτει ένα σημαντικό μυστικό του κράτους. Φόρος τιμής του σκηνοθέτη Τζέι Τζέι Εϊμπραμς στις περιπέτειες της δεκαετίας του 1970 και του 1980 και κυρίως στο σινεμά του Στίβεν Σπίλμπεργκ. Με τους Ελ Φάνινγκ, Τζόελ Κόρτνεϊ, Κάιλ Τσάντλερ. (ΗΠΑ, 2011, 100′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.