Eurobasket 2017 – Ελσίνκι


Τσεχία – Κροατία & Ρωσία – Μ. Βρετανία
ΕΡΤ2, 14.30
Βέλγιο – Σερβία & Ουγγαρία – Ισπανία
ΕΡΤ2, 17.15
Λετονία – Τουρκία & Μαυροβούνιο – Ρουµανία
ΕΡΤ2, 20.45
Με τους παραπάνω αγώνες ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων της διοργάνωσης.
Ξένη σειρά
«Outlander» MEGA, 23.30
Η Κλερ και η Τζέιν προσπαθούν να βρουν τον Τζέιμι, ο οποίος πλέον είναι κρατούμενος, χρησιμοποιώντας ακραία και ριψοκίνδυνα μέσα. Ενώ η Τζέιν επιστρέφει στο μωρό της, η Κλερ και ο Μούρτανγκ γυρίζουν από πόλη σε πόλη
προσπαθώντας να στείλουν κάποιο μήνυμα στον εξαφανισμένο Τζέιμι. Μια ομάδα περιπλανώμενων τσιγγάνων θα συμβάλει σε αυτό.


Ξένες ταινίες
«Το φαινόµενο της πεταλούδας»
(The butterfly effect)
STAR, 23.15
Τώρα πια οι διαλείψεις που ταλαιπωρούσαν τον Αϊβαν Τρέμπορν σε αρκετά μικρή ηλικία αποτελούν παρελθόν. Τουλάχιστον έτσι αισθάνεται ο ίδιος. Φοιτητής πια, αποφασίζει να ανατρέξει στο ημερολόγιο που κρατούσε την εποχή που βίωνε αυτά τα αινιγματικά μπλακάουτ. Τη στιγμή της ανάγνωσής τους ξαναβιώνει την ίδια εμπειρία. Ομως τώρα ανακαλύπτει πως διαθέτει την ικανότητα να ταξιδεύει στον χωροχρόνο και να επιστρέφει στο παρελθόν. (ΗΠΑ, 2004, 103′)

«Οι αδιάφθοροι» (The untouchables)
ΑΝΤ1, 23.20
Την εποχή της ποτοαπαγόρευσης στις ΗΠΑ, ο ομοσπονδιακός πράκτορας Ελιοτ Νες αναλαμβάνει να βάλει τέλος στην παράνομη δράση του διαβόητου Αλ Καπόνε. Ο τελευταίος, ισχυρός και δημοφιλής, αποδεικνύεται δύσκολος αντίπαλος καθώς όλες οι προσπάθειες του διώκτη του καταλήγουν άκαρπες. Η γνωριμία του Νες με τον βετεράνο αστυνομικό Τζίμι Μαλόουν θα είναι καταλυτική. Οι δυο τους, αηδιασμένοι από τη διαφθορά, συγκροτούν μια δική τους ομάδα αστυνομικών, τους αποκαλούμενους «Αδιάφθορους». (ΗΠΑ, 1987, 111′)

HeliosPlus