Eurobasket 2017 –Ελσίνκι
Σλοβενία – Γαλλία & Γερµανία – Λιθουανία
ΕΡΤ2, 14.45
Ελλάδα – Πολωνία ΕΡΤ1, 17.30
Γεωργία – Ιταλία ΕΡΤ2, 17.30
Φινλανδία – Ισλανδία & Ισραήλ – ΟυκρανίαΕΡΤ2, 20.45


Ελληνική σειρά


«Σαν οικογένεια»
ALPHA, 13.00
Ο Αντρέας έχει χωρίσει με την Κατερίνα και έχει γυρίσει στη Χριστίνα, μετά τον εκβιασμό του Γιώργου. Η σχέση τους, όμως, δεν είναι ίδια. Η Μαρίνα βρίσκει το αεροβόλο στο δωμάτιο της Ελένης και ανησυχεί για το τι μπορεί να σχεδιάζει η φίλη της σχετικά με τον Σάββα. Εν τω μεταξύ, η Νίκη και ο Γιάννης συναντιούνται τυχαία στον δρόμο, αλλά εκείνη δεν του αποκαλύπτει ότι χώρισε με τον Μηνά.


Ξένες ταινίες
«Gravity» STAR, 21.00
Ανορθόδοξη περιπέτεια επιβίωσης στο Διάστημα, όπου δύο αστροναύτες (Τζορτζ Κλούνεϊ, Σάντρα Μπούλοκ) έχουν μείνει παντελώς μόνοι και εκτός σκάφους. Oσκαρ σκηνοθεσίας για τον Αλφόνσο Κουαρόν. (ΗΠΑ / Αγγλία, 2013, 81′)
«Η τελευταία σφαίρα» ΣΚΑΪ, 23.00
Μια νύχτα του 1989 στο Τέξας, ο Ρίτσαρντ Νταν πυροβολεί και σκοτώνει έναν διαρρήκτη που εισέβαλε στο σπίτι του, τον Φρέντι Ράσελ. Αν και οι συμπολίτες του στη μικρή πόλη όπου ζει τον θεωρούν ήρωα, ο Ρίτσαρντ αρχίζει σύντομα να ανησυχεί για την ασφάλεια της οικογενείας του. Ειδικά όταν μαθαίνει ότι ο πατέρας του νεκρού διαρρήκτη, που είναι και ο ίδιος πρώην κατάδικος, έχει έρθει στην πόλη αποφασισμένος να εκδικηθεί για τον θάνατο του γιου του.
«Ο Νονός, µέρος ΙΙΙ»
(The Godfather part III)
ANT1, 23.20
Το 1979, εξηντάρης πια, ο μαφιόζος Μάικλ Κορλεόνε (Αλ Πατσίνο) προσπαθεί να νομιμοποιήσει τις επιχειρήσεις του. Ο Φ. Κόπολα ολοκληρώνει την περίφημη γκανγκστερική σάγκα του με έναν μάλλον αδύναμο επίλογο (συγκριτικά με τις προηγούμενες ταινίες). (ΗΠΑ, 1990, 162′)

HeliosPlus