Ευρωµπάσκετ 2017 –Ελσίνκι
Πολωνία – Ισλανδία ΕΡΤ2, 13.45
Ρωσία – Σερβία ΕΡΤ2, 17.00
Ελλάδα – Γαλλία ΕΡΤ1, 16.30
Φινλανδία – Σλοβενία ΕΡΤ2, 20.00
Τρίτη ημέρα της διοργάνωσης, τέσσερα ζευγάρια θα αναμετρηθούν. Στον δεύτερο κατά σειρά αγώνα της η εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει τη Γαλλία. Την ίδια ημέρα αγωνίζονται Πολωνία – Ισλανδία, Ρωσία – Σερβία και Φινλανδία – Σλοβενία.


Εκποµπή µαγειρικής
«Ζητείται Chef» ANT1, 20.00
Ο ΑΝΤ1 επιστρέφει τον Σεπτέμβριο με μία νέα εκπομπή μαγειρικής, με τίτλο «Ζητείται Chef». Σε 9 επεισόδια, 6 υποψήφιοι σεφ θα περάσουν μία σειρά από γαστριμαργικές δοκιμασίες. Ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να εργαστεί στην κουζίνα του βραβευμένου σεφ Αλέξανδρου Τσιοτίνη.


Ξένες ταινίες
«Η τριλογία της απόκλισης:
οι διαφορετικοί» (Divergent)
STAR, 21.00
Κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος «Απόκλιση» της Βερόνικα Ροθ. Με περισσότερα από 10 εκατομμύρια αντίτυπα της ομώνυμης σειράς βιβλίων να έχουν πωληθεί ήδη μέχρι σήμερα και μια ανεξέλεγκτα ανοδική καταγραφή στις προτιμήσεις των αναγνωστών, το νέο τεράστιο φαινόμενο που ακούει στο όνομα «Απόκλιση» παίρνει πρωτοφανείς διαστάσεις, ξεπερνώντας ακόμη και τους αντίστοιχους δείκτες πωλήσεων που είχαν τα «Twilight» και «Hunger Games», αντίστοιχα. Πρωταγωνιστούν η προτεινόμενη για Χρυσή Σφαίρα Σεϊλίν Γούντλι («The Descendants»), η βραβευμένη με Οσκαρ Κέιτ Γουίνσλετ («The Reader»), ο ελληνικής καταγωγής Τέο Τζέιμς, η Ασλεϊ Τζαντ, η Μάγκι Κιου κ.ά.
«Δόλωμα γένους θηλυκού» (Stone)
ΣΚΑΪ, 23.00
Ενας καταδικασμένος εμπρηστής επιχειρεί να χειραγωγήσει τη Δικαιοσύνη σπρώχνοντας τη γοητευτική γυναίκα του στην αγκαλιά ενός αξιωματικού της αστυνομίας, σε μια προσπάθεια να επιτύχει την αποφυλάκισή του υπό όρους. Καλοφτιαγμένο δράμα του Τζον Καράν με ήρωες έναν αστυνομικό (Ρόμπερτ Ντε Νίρο) και έναν κατάδικο (Εντουαρτ Νόρτον). Στον ρόλο του τίτλου η Μίλα Γιόβοβιτς. (ΗΠΑ, 2010, 105′)

HeliosPlus