Ευρωμπάσκετ 2017 – Ελσίνκι
Ουγγαρία-Κροατία ΕΡΤ2, 15.00
Ισπανία-Μαυροβούνιο ΕΡΤ2, 17.45
Τουρκία-Ρωσία ΕΡΤ2, 21.00
Δεύτερη ημέρα για το Ευρωμπάσκετ, με Ουγγαρία-Κροατία, Ισπανία-Μαυροβούνιο και Τουρκία-Ρωσία να αναμετρούνται στα γήπεδα του Ελσίνκι.


Ελληνική σειρά
«Σαν οικογένεια» ALPHA, 13.00
Η Ελένη, ενώ περιμένει τον Αλέξη για μια ρομαντική βραδιά στο σπίτι της, ξαφνικά δέχεται την επίσκεψη του Γιώργου. Η Κατερίνα εκμυστηρεύεται στον Αντρέα τους φόβους της για το αν η πρόταση του Λουκά είναι μια συμπαιγνία με τον Στέφανο ώστε να τον παγιδέψουν. Ο Αντρέας, μη βλέποντας άλλη λύση, δέχεται να συνεργαστεί με τον Λουκά εναντίον του Στέφανου. Η Χριστίνα, απελπισμένη, λέει στον Γιώργο πως ο Αντρέας την εγκαταλείπει για την Κατερίνα. Ο Γιώργος αναλαμβάνει δράση. Η Νίκη, σε συνεννόηση με τη Στέλλα, σπρώχνει τον Μηνά στην αγκαλιά της, λέγοντάς του ψέματα ότι είναι ακόμη με τον Γιάννη και πολύ ερωτευμένη. Η Μαρίνα συνειδητοποιεί πως αυτός που πραγματικά αγαπά είναι ο Γιάννης.


Ξένες ταινίες
«Ο Αστερίξ στους Ολυµπιακούς Αγώνες» (Asterix aux jeux olympiques) STAR, 21.00
Το καλύτερο στοιχείο της τρίτης κινηματογραφικής μεταφοράς του κόμικ των Ουντερζό – Γκοσινί (με τους Κλοβίς Κορντιγιάκ ως Αστερίξ, Ζεράρ Ντεπαρντιέ ως Οβελίξ) είναι ο Αλέν Ντελόν, που κυριολεκτικά κλέβει την παράσταση υποδυόμενος τον απίστευτα νάρκισσο Ιούλιο Καίσαρα. (Γαλλία, 2008, 110′)
«Η κόρη του αφεντικού»
(My boss’s daughter) ΣΚΑΪ, 23.00
Ο Τομ Στάνσφιλντ (Ashton Kutcher), υπάλληλος στον εκδοτικό οίκο του εκκεντρικού Τζακ Τέιλορ, είναι ερωτευμένος κρυφά με την κόρη του αφεντικού του, τη Lisa (Tara Reid). Προσπαθώντας να έρθει πιο κοντά της, δέχεται να κάνει κάθε λογής εξυπηρετήσεις, χάρες και δουλειές για το αφεντικό του. (ΗΠΑ, 2003, 77′)

HeliosPlus