Ευρωµπάσκετ 2017 – Ελσίνκι

Σλοβενία-Πολωνία ΕΡΤ2, 13.45
Ισλανδία-Ελλάδα ΕΡΤ1, 16.30
Γαλλία-Φινλανδία ΕΡΤ2, 20.00
Πρεμιέρα για το Ευρωμπάσκετ, με Σλοβενία και Πολωνία να μπαίνουν πρώτες στο γήπεδο του Ελσίνκι. Στη συνέχεια η Εθνική μας θα αναμετρηθεί με την Ισλανδία, ενώ την πρώτη βραδιά κλείνουν Γαλλία-Φινλανδία.


Ποδόσφαιρο
Προκριματικά Παγκοσµίου Κυπέλλου 2018
Ελλάδα-Εσθονία ΣΚΑΪ, 21.45
Η Εθνική Ποδοσφαίρου υποδέχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Εσθονία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.


Ξένες σειρές
«Mr. Selfridge» ΕΡΤ2, 18.30
Ο Χάρι είναι αποφασισμένος να ξαναπάρει τα ηνία τόσο της προσωπικής του ζωής όσο και του καταστήματος «Selfridge’s». Μαζί με τον γιο του Γκόρντον ετοιμάζει μια εξεζητημένη «καλοκαιρινή κολεξιόν» για τη βιτρίνα του καταστήματος. Εν τούτοις έρχεται αντιμέτωπος με τις επιθέσεις στον Τύπο από τον λόρδο Γουίνστεϊ, το θέμα όμως λύνεται με την αρωγή του γιου του Γκόρντον. Η νέα καλοκαιρινή κολεξιόν της λαίδης Μέι έχει τεράστια επιτυχία.

«Outlander» MEGA, 23.30
Ο Τζέιμι συναντά έναν παλιό του φίλο, τον Χόροκ, ο οποίος τού λέει ότι μπορεί να τον βοηθήσει να απαλλαγεί από τις κατηγορίες του φόνου που τον βαραίνουν. Οταν όμως του αποκαλύπτει πως ο πραγματικός ένοχος είναι ο Μπλακ Τζακ Ράνταλ, οι ελπίδες του εξαφανίζονται. Ενώ σώζει την Κλερ από μία ακόμα επίθεση του Ράνταλ, ο Τζέιμι καταλήγει να την τιμωρεί υποδειγματικά για την ανεξέλεγκτη συμπεριφορά της. Παρ’ όλα αυτά, οι δυο τους θα τα βρουν… στο κρεβάτι.


Ξένη ταινία
«Σκοτεινός τόπος» (Dark places) STAR. 21.00
Θρίλερ του Ζιλ Πακέτ Μπρενέρ με τη Σαρλίζ Θερόν στον ρόλο μιας επιθετικής αλλά και ταλαιπωρημένης γυναίκας που προσπαθεί να ξεφύγει από το σκοτεινό παρελθόν της. Από τις σελίδες του ομότιτλου μπεστ σέλερ της Τζίλιαν Φλιν. (ΗΠΑ, 2015, 102′)

HeliosPlus