Το vima.gr προτείνει για την Τετάρτη 30 Αυγούστου

Ελληνική σειρά


Σαν οικογένεια
Alpha, 13.00
Η αναχώρηση της Στέλλας κάνει άνω-κάτω τη Νίκη και τον Μηνά, την ίδια στιγμή που η επιστροφή της Μαρίνας στο σπίτι των παιδιών ανατρέπει για άλλη μία φορά τα δεδομένα. Η Κατερίνα δέχεται, αναπάντεχα, την επίσκεψη του Γιώργου, που της ζητά να μείνει μακριά από την οικογένειά του. Ο Πέτρος συνειδητοποιεί προς μεγάλη του απογοήτευση πως όσα ξέρει για αυτούς ο Γαλανός τα έμαθε από τη Μάγδα. Ο Στέφανος, γνωρίζοντας πια τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη του, παραπλανεί με τη
συμπεριφορά του την Κατερίνα, δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο τα πράγματα.
Ξένες ταινίες


«Τα τελευταία 8 λεπτά» (Source code)
STAR, 21.00
Μία ακόμα «μεταφορά» στον χωροχρόνο και στα παράλληλα σύμπαντα, η ταινία του Ντάνκαν Τζόουνς έχει μια ιστορία που δεν περιγράφεται εύκολα. Εδώ, ένας πιλότος ελικοπτέρου του αμερικανικού στρατού (Τζέικ Τζίλενχααλ) βρίσκεται σε ένα τρένο, έχει άλλο πρόσωπο από αυτό που ξέρει και όταν το τρένο εκρήγνυται μεταφέρεται σε έναν άλλο χωροχρόνο όπου μαθαίνει ότι αποστολή τους είναι να ξαναπάει πίσω στο τρένο και να βρει τη βόμβα που θα προκαλέσει την έκρηξη. Δαιδαλώδες αλλά ενίοτε γοητεύει. (ΗΠΑ, 2011, 83′)
«Η έκρηξη» (A plast)
ΕΡΤ2, 00.30
Η Μαρία τρέχει στην εθνική οδό. Πίσω της, φωτιά και μια τσάντα γεμάτη λεφτά. Μπροστά της, ο ατέλειωτος δρόμος. Μόλις μία ημέρα πριν ήταν μια στοργική μητέρα, ερωτευμένη σύζυγος, υπεύθυνη κόρη. Σήμερα έχει επαναστατήσει. Και είναι αποφασισμένη να σαρώσει στο πέρασμά της ό,τι αγάπησε ποτέ. Η ταινία ακολουθεί τη Μαρία στην προσπάθειά της να ξαναπάρει τη ζωή της στα χέρια της. Η μαύρη κωμωδία και το δράμα εναλλάσσονται συνεχώς και μια κρυμμένη τρυφερότητα τρυπάει διαρκώς τη σκληρή πραγματικότητα, συνθέτοντας την τελική πορεία της Μαρίας προς την εξιλέωση. (Ελλάδα / Γερμανία / Ολλανδία, 2014, 80′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.