Διαδικαστικά θέματα στη συνάντηση Γεννηματά – Καμίνη

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη

Το απόγευμα της Δευτέρας ο Γιώργος Καμίνης συναντήθηκε με τη Φώφη Γεννηματα στη Χαριλάου Τρικούπη.

Αμέσως μετά τη συνάντηση κατα την οποία συζητήθηκαν διαδικαστικά θέματα ο κ. Καμίνης δήλωσε ότι συνεχάρη την κυρία Γεννηματά για το μεγάλο άνοιγμα που έκανε στο θέμα της εκλογής και επεσήμανε οτι προσέρχεται στη διαδικασία ως συνοδοιπόρος. «Αξίζει τα εύσημα η κυρία Γεννηματά», τόνισε.

Ο δήμαρχος Αθηναίων επανέλαβε τις προϋποθέσεις που έθεσε για μια διαδικασία ανοιχτή σε όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες, με άνεση χρόνου, διαφάνεια και αξιοπιστία στη διαδικασία.

Είναι θετικό ότι ο κ. Καμίνης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και συμμετέχει στη διαδικασία για την αναγέννηση της μεγάλης και ενιαίας δημοκρατικής παράταξης, δήλωσε η Φώφη Γεννηματά.

Η συμμετοχή όλων των υποψηφίων, τόνισε δεν διχάζει και δεν διαιρεί αντίθετα προσθέτει και πολλαπλασιάζει δυνάμεις και αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία του εγχειρήματος της Κεντροαριστεράς

Είναι η ώρα, επεσήμανε, της συστράτευσης όλων ώστε με τη μαζική συμμετοχή των πολιτών να πετύχουμε την αναγέννηση της παράταξης και τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στις εξελίξεις.

Νωρίτερα το μεσημέρι της Δευτέρας ο κ. Καμίνης ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.