Τζούρτζεβιτς και… αμυντικό κοιτάζει ο Ολυμπιακός

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά την κλήρωση του Champions League, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε μεταξύ άλλων, πως το ρόστερ του Ολυμπιακού δεν έχει κλείσει, προαναγγέλλοντας έτσι και τη συνέχεια... Και όπως όλα δείχνουν, οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για να ενισχυθούν στην επίθεση και στο κέντρο της άμυνας. Σχετικά με την επίθεση, εδώ και καιρό είναι γνωστό πως υπάρχουν επαφές με την Παρτιζάν για την απόκτηση του Ούρος Τζούρτζεβιτς.

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά την κλήρωση του Champions League, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε μεταξύ άλλων, πως το ρόστερ του Ολυμπιακού δεν έχει κλείσει, προαναγγέλλοντας έτσι και τη συνέχεια… Και όπως όλα δείχνουν, οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για να ενισχυθούν στην επίθεση και στο κέντρο της άμυνας.

Σχετικά με την επίθεση, εδώ και καιρό είναι γνωστό πως υπάρχουν επαφές με την Παρτιζάν για την απόκτηση του Ούρος Τζούρτζεβιτς. Μάλιστα ο σερβικός Τύπος έχει γράψει πως έχει γίνει ολοκληρωμένη πρόταση με ποσό που φτάνει στα 3 εκατομμύρια ευρώ και πως η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί αμέσως μετά το μεγάλο ντέρμπι της Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα, που θα διεξαχθεί το Σάββατο.

Μάλιστα ο ίδιος ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έστειλε μήνυμα αποχαιρετισμού προς τον κόσμο της ομάδας, λέγοντας πως πέρασε υπέροχες στιγμές και πως έφτασε η ώρα για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, που θα είναι στο εξωτερικό.

Όλα αυτά σημαίνουν πως μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με το επόμενο «σταθμό» της καριέρας του. Πάντως, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν κι άλλες περιπτώσεις στη λίστα τους και δεν αποκλείεται να προκύψει άμεσο ενδιαφέρον για έναν άλλο επιθετικό.

Σχετικά με τη μεταγραφή στην άμυνα, πολλά θα εξαρτηθούν από το αν αποχωρήσει τελικά ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Το ότι ενδιαφέρονται ομάδες για την απόκτησή του είναι δεδομένο και μάλιστα ανάμεσά τους εμφανίζονται η Λιόν και η Λεβερκούζεν, όμως όλα θα εξαρτηθούν από το ποσό που θα προσφερθεί στους «ερυθρόλευκους» και είναι δεδομένο πως ο νεαρός διεθνής αμυντικός θα παραχωρηθεί μόνο αν είναι αρκετά υψηλό αυτό το ποσό.

Σχετικά με τον αντικαταστάτη του, ήδη εμφανίστηκε το όνομα του 22χρονου διεθνή Βέλγου Μπιορν Ένγκελς της Μπριζ, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί αυτό.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.