Τελικά, υπάρχει πραγματικά ο Tonis Sfinos;

Είναι η περσόνα που εμφανίζεται όταν εκείνη κρίνει και προτού καλά-καλά την αποθεώσουν οι θαυμαστές της και κυρίως οι θαυμάστριές της εξαφανίζεται στο καλά κρυμμένο ησυχαστήριό της για να προετοιμάσει την επόμενη παρουσία της; Ή μήπως είναι ένα μυθικό πρόσωπο;

Είναι η περσόνα που εμφανίζεται όταν εκείνη κρίνει και προτού καλά-καλά την αποθεώσουν οι θαυμαστές της και κυρίως οι θαυμάστριές της εξαφανίζεται στο καλά κρυμμένο ησυχαστήριό της για να προετοιμάσει την επόμενη παρουσία της; Ή μήπως είναι ένα μυθικό πρόσωπο;
Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Ο Tonis Sfinos είναι ένα μυθικό – υπαρκτό πρόσωπο που με τα σόου του τα τελευταία χρόνια έχει αναστατώσει την ελληνική επικράτεια. Αν και κρύβει επιμελώς την αληθινή του ταυτότητα, πάνω στη σκηνή είναι ο πιο αληθινός σταρ των τελευταίων χρόνων. Μας ταξιδεύει στις περασμένες δεκαετίες, τότε που «ανθούσαν» οι τεντιμπόι, οι φράντζες στο μαλλί, τα σικ μουστάκια, τα μίνι, τα λαμέ πουκάμισα και τα αμάνικα φανελάκια.
Κυρίες και κύριοι, ο πρίγκιπας του πάθους, ο εκρηκτικός τυχοδιώκτης, ο international Tonis Sfinos έρχεται στο Βεάκειο την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, όχι για να μας ευχηθεί μόνο καλό μήνα και καλό φθινόπωρο αλλά και για να ανακατέψει χίπικα στοιχεία με ρυθμούς από τις δεκαετίες του ’70, του ’80 και του ’90 και να εγγυηθεί την επιτυχία του ασυμβίβαστου και ατελείωτου πάρτι. Μαζί του στη σκηνή η Lola και η Barbie, αλλά και η εξαμελής μπάντα του, οι Playmates.
«Το Βήμα της Κυριακής» εντόπισε τον international playboy στο κρησφύγετό του και μετά τις πολύωρες διαπραγματεύσεις μαζί του κατόρθωσε να κάνoυν μια συζήτηση. Μια συζήτηση που διακοπτόταν συνεχώς από τις υστερίες γυναικών που άγνωστο πώς είχαν ανακαλύψει το ησυχαστήριό του.
Ποιος είναι τελικά ο Tonis Sfinos;
«Τελικά ο Tonis Sfinos είναι το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του Αντώνη Σφηνόπουλου εκ Καλαβρυτοχωρίου. Ολοι αναρωτιούνται από πού κρατά η σκούφια μου αλλά δεν κρύβεται και κάνα μεγάλο μυστικό πίσω μου».
Παραμένεις international playboy;
«Ο τίτλος είναι ισόβιος, δεν με φοβίζει διόλου,ό,τι και να κάνουμε είναι θέμα πρωτοκόλλου».
Είναι αλήθεια ότι πρώτα έκανες διεθνή καριέρα και μετά στην Ελλάδα;
«Ναι, τα πρώτα βήματά μου έγιναν σε Αστόρια και Σικάγο και Μασατσούτσετς. Πρώτα έκανα δουλειές του ποδαριού και μετά ξεκίνησα το τραγούδι και τα shows. Στην Ελλάδα είμαστε οκτώ χρόνια τώρα, συνεχίζουμε και ο κόσμος μάς μαθαίνει».
Πιστεύεις ότι αυτό που κάνεις/παρουσιάζεις έλειπε από την Ελλάδα;
«Σίγουρα δεν υπήρχε κάτι αντίστοιχο, γι’ αυτό και η αποδοχή. Η αγάπη του κόσμου έδειξε ότι έλειπε ο τρόπος που διασκέδαζαν παλιά. Εμείς εναρμονίσαμε την παλιά καλή εποχή της διασκέδασης και τη φέραμε στο σήμερα».
Πόσο σε έχει επηρεάσει η κρίση που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια;
«Κοίταξε, επειδή ξεκίνησα με δύο δεκάρες μετανάστης και κατάφερα ό,τι κατάφερα και σήμερα ζω στην Ελλάδα και δουλεύω, δόξα τω Θεώ, η κρίση μού φαίνεται ένα εμπόδιο ακόμα που θα το αντιμετωπίσω και θα του πάω κόντρα. Με πεισμώνει και δεν το βάζω κάτω».
Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σου;
«Τον χειμώνα θα παρουσιάσουμε ένα Λας Βέγκας show στο Βοτανικός Plus στην Ιερά οδό, κάθε Σάββατο, ξεκινώντας τον Οκτώβρη, επίσης η Θεσσαλονίκη θα είναι και φέτος προορισμός μας και ο Tonis θα παίξει σε μια μεγάλου μήκους ταινία που θα βγει στις αίθουσες τα Χριστούγεννα».


Τι θα ήθελες να πάρουν μαζί τους οι θεατές μετά το τέλος της παράστασης;
«Μια φωτογραφία μαζί μου, ενθύμιον να θυμούνται τη βραδιά που γλεντήσαμε together».

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.