Με μία οικογενειακή γιορτή για γονείς και παιδιά και τη συμμετοχή της σεφ Ντίνας Νικολάου, ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός της ΓΙΩΤΗΣ «Ζαχαροπλάθουμε με τα παιδιά μας». Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Δειπνοσοφιστήριον –School of Gastronomy, οι 10 τυχερές οικογένειες του διαγωνισμού αξιοποίησαν προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ και δημιούργησαν ευφάνταστες συνταγές της Ντίνας Νικολάου: ένα νόστιμο σοκολατένιο γλυκό ψυγείου με ροδάκινα και ένα κέικ αμυγδάλου με κεράσια, κράνμπερυ και σοκολάτα με γεύση φράουλα.
Στο πλαίσιο της γιορτής, η Ιωάννα Καπαϊτζή, Διευθύντρια Marketing της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε, δήλωσε σχετικά: «Το Ζαχαροπλάθουμε είναι το Γλυκό Κίνημα της ΓΙΩΤΗΣ που έχει ως στόχο να μας εμπνεύσει για το πώς μπορούμε με απλά υλικά που έχουμε στην κουζίνα μας να δημιουργήσουμε νόστιμα, σπιτικά γλυκά και να μοιραστούμε τη χαρά με τους αγαπημένους μας». Ακολουθούν πολλές ακόμα δράσεις σε καταστήματα τροφίμων, διαγωνισμοί, open events και το Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε που απονεμήθηκε πέρσι για πρώτη φορά και γίνεται πλέον θεσμός.