Η Γιουνάιτεντ φλερτάρει με το «Tinder» για σούπερ χορηγία

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαπραγματεύεται με το Tinder, κορυφαία εφαρμογή αναζήτησης συντρόφου στο διαδίκτυο, συνεργασία, προκειμένου να γίνει χορηγός της αγγλικής ομάδας, αντί 12 εκατ. λίρες ή διαφορετικά 13,4 εκατ. ευρώ. Εάν η... γνωριμία της Γιουνάιτεντ φτάσει σε «γάμο» και πέσουν οι υπογραφές, τότε αυτή θα είναι η μεγαλύτερη χορηγία στην Premier League (πέραν των χορηγιών φανέλας).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαπραγματεύεται με το Tinder, κορυφαία εφαρμογή αναζήτησης συντρόφου στο διαδίκτυο, συνεργασία, προκειμένου να γίνει χορηγός της αγγλικής ομάδας, αντί 12 εκατ. λίρες ή διαφορετικά 13,4 εκατ. ευρώ.

Για πρώτη φορά στην Premier League, θα επιτραπεί στις ομάδες, εκτός από τον βασικό χορηγό που έχουν στο κέντρο της φανέλας, να έχουν ακόμα έναν που θα διαφημίζεται στο αριστερό μανίκι τους.

Μέχρι στιγμής, εννέα σύλλογοι έχουν επιβεβαιώσει σχετικές συμφωνίες, συμπεριλαμβανομένων των Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι.

Εάν η σύμβαση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπογραφεί, θα είναι η μεγαλύτερη χορηγία στην Premier League.

Αυτός ο χώρος εκτιμάται κατά 20% της σύμβασης χορηγίας της φανέλας. Θυμίζουμε πως η Γιουνάιτεντ εισπράττει 50 εκατ. λίρες (55,96 εκατ ευρώ) το χρόνο από την Chevrolet!

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.