Ο Ρονάλντο κατέθεσε για την υπόθεση φοροδιαφυγής 14,7 εκ. ευρώ

Συνέχεια στην πολύκροτη υπόθεση φοροδιαφυγής ύψους 14,7 εκατ. ευρώ για την οποία κατηγορείται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, δόθηκε την Δευτέρα σε ισπανικό δικαστήριο με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης να καταθέτει και στη συνέχεια να… εξαφανίζεται. Η κατάθεση του 32άχρονου άσου ενώπιον της δικαστού, Μόνικα Γκόμεζ, κράτησε περίπου μιάμιση ώρα με τον ίδιο να εμφανίζεται στις αρμόδιες αρχές συνοδευόμενος από τους Ισπανούς δικηγόρους του. Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης υπήρξαν και στιγμές έντασης με τον CR7 να κατηγορεί ούτε λίγο ούτε πολύ ότι παίζεται ένα πολιτικό παιχνίδι με έντονο παρασκήνιο γύρω από το όνομά του!

Συνέχεια στην πολύκροτη υπόθεση φοροδιαφυγής ύψους 14,7 εκατ. ευρώ για την οποία κατηγορείται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, δόθηκε την Δευτέρα σε ισπανικό δικαστήριο με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης να καταθέτει και στη συνέχεια να εξαφανίζεται.

Η κατάθεση του 32άχρονου άσου ενώπιον της δικαστού, Μόνικα Γκόμεζ, κράτησε περίπου μιάμιση ώρα με τον ίδιο να εμφανίζεται στις αρμόδιες αρχές συνοδευόμενος από τους Ισπανούς δικηγόρους του.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης υπήρξαν και στιγμές έντασης με τον CR7 να κατηγορεί ούτε λίγο ούτε πολύ ότι παίζεται ένα πολιτικό παιχνίδι με έντονο παρασκήνιο γύρω από το όνομά του:

«Αν δεν ήμουν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν θα ήμουν εδώ σήμερα»!

«Κάνετε λάθος. Όπως και εσείς, μη επώνυμοι άνθρωποι έχουν καθίσει απέναντί μου για παρόμοιες υποθέσεις. Εσείς ερευνάστε επειδή υπάρχουν ενδείξεις ότι πραγματοποιήσατε μια οικονομική απάτη» απάντησε η δικαστής με τον Ρονάλντο να επιμένει:

«Όχι, όχι, όχι. Όλα γίνονται επειδή είμαι ο Κριστιάνο Ρονάλντο»!

Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης, ο Ρονάλντο φυγαδεύτηκε και έτσι οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που περίμεναν για μια δήλωση στο τέλος… αποδοκίμασαν τον Πορτογάλο.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ίδιου ανέφερε πως όλα κύλησαν ομαλά και πως αργότερα θα υπάρξει επίσημη δήλωση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.