Το vima.gr προτείνει για την Τρίτη 1 Αυγούστου

Ελληνική σειρά
«Σαν οικογένεια»
ALPHA, 13.00
Η Λία πλησιάζει περισσότερο την Ελένη, αλλά δεν της αποκαλύπτει ποιος είναι ο πατέρας της. Λίγο αργότερα, η Ελένη γνωρίζει τον Λευτέρη στο μαγαζί της Λίας, προσποιούμενη ότι είναι η βοηθός της. Ο Στέφανος προειδοποιεί τον Πέτρο να μείνει μακριά από τη Μάγδα. Ο Βασίλης καταφέρνει, με τη βοήθεια μιας νοσοκόμας, να αποδράσει από την ψυχιατρική κλινική. Η Μαρίνα τον ψάχνει και ανησυχεί.
Ξένη σειρά
«Ο φάρος»
ΕΡΤ3, 14.00
Η Ιρένε μπαίνει για τα καλά ανάμεσα στον Ρικάρντο και στη Λουθία. Ο Σαντιάγο προτείνει μια αλλαγή στη «Σαμάνες»: να εγκαταλείψουν την αγορά του Φάρου και να προσπαθήσουν να πετύχουν αναδιαμόρφωση της βιομηχανικής ζώνης. Η Πατρίθια πηγαίνει σε ένα μάθημα στο όποιο συναντά τον Βίκτορ αλλά και τον Ρικάρντο. Η Μπέρτα προσπαθεί να πουλήσει το περίπτερό της για να αποφευχθεί η πώληση του Φάρου.


Ξένες ταινίες
«Ψάχνοντας τη Χώρα του Ποτέ» (Finding Neverland) ΣΚΑΪ, 21.00
Η φαντασία συνδυάζεται γλυκά με την πραγματικότητα σε μια ταινία της οποίας σεναριακός άξονας είναι η δημιουργία του Πίτερ Παν από τον σκωτσέζο συγγραφέα Τζέιμς Μπάρι (Τζόνι Ντεπ). Η ταινία του Μαρκ Φόρστερ προτάθηκε για πολλά Οσκαρ χωρίς να κερδίσει κάποιο. (ΗΠΑ, 2004, 93′)
«Ιχνη στο χιόνι» (Whiteout) STAR, 23.15
Τα σχέδια της κυβερνητικής πράκτορος Κάρι Στέκο, η οποία βρίσκεται σε ένα ερευνητικό κέντρο στην Ανταρκτική, αλλάζουν όταν, λίγες μέρες πριν το τέλος της «θητείας» της, ανακαλύπτει ένα πτώμα, θαμμένο στο άγριο τοπίο της Ανταρκτικής. Απαραίτητη είναι η ταχύτητα και αποτελεσματικότητα των ερευνών, καθώς ο αφιλόξενος, διάρκειας έξι μηνών, χειμώνας της Ανταρκτικής είναι προ των πυλών. (ΗΠΑ, 2009, 91′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.