Η SAP στρατηγικός συνεργάτης της Viohalco

Τη SAP ως στρατηγικό συνεργάτη επέλεξε η Viohalco για την ψηφιακή αναβάθμιση του ομίλου που έχει συμμετοχές σε κορυφαίες εταιρείες επεξεργασίας μετάλλων στην Ευρώπη και μονάδες παραγωγής σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ρωσία, FYROM, Τουρκία, Αυστραλία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Τη SAP ως στρατηγικό συνεργάτη επέλεξε η Viohalco για την ψηφιακή αναβάθμιση του ομίλου που έχει συμμετοχές σε κορυφαίες εταιρείες επεξεργασίας μετάλλων στην Ευρώπη και μονάδες παραγωγής σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ρωσία, FYROM, Τουρκία, Αυστραλία και Ηνωμένο Βασίλειο. Οπως ανακοινώθηκε, η Viohalco αποφάσισε να επενδύσει στις λύσεις SAP SuccessFactors με βάση το cloud ως το βασικό της όχημα για τη μετάβαση της διαχείρισης ανθρώπινων πόρων των εταιρειών στις οποίες συμμετέχει προς τη νέα ψηφιακή εποχή.
Οι λύσεις SAP SuccessFactors αναμένεται να συμβάλουν στον εκσυγχρονισμό και στη βελτίωση των διαδικασιών διαχείρισης προσλήψεων και αξιολόγησης των εργαζομένων, και εν γένει στη βασική διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού των εταιρειών της Viohalco, ενώ παράλληλα προσφέρουν τη δυνατότητα επέκτασης ή εμπλουτισμού αυτών των υπηρεσιών για την κάλυψη αντίστοιχων ή νέων αναγκών στο μέλλον.
Σχολιάζοντας τη συμφωνία, ο Τάκης Πλεμμένος, διευθυντής ΗR της Viohalco, δήλωσε: «Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Viohalco αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής μας και στο πλαίσιο αυτό η αναβάθμιση των υπηρεσιών διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού των εταιρειών που συμμετέχει τίθεται ως μία πολύ σημαντική προτεραιότητα. Η τεχνογνωσία της SAP καθώς και οι προοπτικές εξέλιξης που προσφέρουν οι λύσεις της σε πολλούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο αποτέλεσαν βασικά σημεία για την απόφασή μας».
Ο Ανδρέας Ξηρόκωστας, Country Manager της SAP για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, δήλωσε: «Η εμπιστοσύνη που επιδεικνύει η Viohalco στη SAP και τις λύσεις SAP SuccessFactors αποτελεί μια πολύ σημαντική αναγνώριση της προσπάθειάς μας να καινοτομούμε και να βοηθούμε διεθνείς επιχειρήσεις να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό στον τομέα της δραστηριότητάς τους».

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.