Formula 1

Γκραν Πρι Ουγγαρίας 2017
ΕΡΤ2 & ΕΡΤHD, 15.00
Η Formula 1 μεταφέρεται στην Ουγγαρία και στην πίστα του Χανγκαρόρινγκ για τον 11ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2017. Με τον Σεμπάστιαν Φέτελ να προηγείται πλέον με διαφορά μόλις ενός βαθμού από τον Λιούις Χάμιλτον μετά τον θρίαμβο του τελευταίου στο βρετανικό Γκραν Πρι, η Ferrari δεν έχει άλλη επιλογή από τη νίκη στην Ουγγαρία αν θέλει να διατηρήσει την πρωτοπορία στο πρωτάθλημα οδηγών. Από την πλευρά της, η Mercedes δεν αναμένεται να μείνει με τα χέρια σταυρωμένα.
Ξένες ταινίες

«Σκοτεινός κώδικας» (The knowing)
STAR, 22.20
Πεσιμιστικό μεταφυσικό θρίλερ του ελληνικής καταγωγής Αυστραλού Αλεξ Πρόγιας, με τον Νίκολας Κέιτζ στον ρόλο ενός επιστήμονα ο οποίος θα βρεθεί σε δύσκολη θέση ανακαλύπτοντας ότι οι αριθμοί που αναγράφονται στο σημείωμα μιας μαθήτριας (γραμμένο το 1958) αντιστοιχούν σε καταστροφές της ανθρωπότητας κατά τη διάρκεια της πεντηκονταετίας που ακολούθησε. Τι πρόκειται να γίνει στο μέλλον; (ΗΠΑ, 2009, 121′)
«Ενας αξιότιμος κύριος» (Solitary man)

ΣΚΑΪ, 23.00
Κοινωνική περιπέτεια του Ντέιβιντ Κόπλμαν στην οποία ο Μάικλ Ντάγκλας πλάθει με άνεση το πορτρέτο ενός συμπαθέστατου loser που προσπαθεί να κερδίσει ξανά την καριέρα και τη ζωή του. Δίπλα του, η Σούζαν Σαράντον, η Μαίρη Λουίζ Πάρκερ αλλά και ο Ντάνι ντε Βίτο. (ΗΠΑ, 2009, 83′)
«Δεύτερος στην ιεραρχία» (Second in command)
MEGA, 23.20
Ο Σαμ Κίναν μόλις διορίστηκε ως δεύτερος στην ιεραρχία της αμερικανικής πρεσβείας σε μια μικρή, ταραχώδη χώρα της Ανατολικής Ευρώπης. Ντόπιοι αντάρτες επιχειρούν ένα πραξικόπημα και ο πρόεδρος της χώρας βρίσκει καταφύγιο στο εσωτερικό της πρεσβείας. Η πρεσβεία στη συνέχεια πολιορκείται από τους αντάρτες και ο πρέσβης των ΗΠΑ σκοτώνεται. Πλέον είναι στο χέρι των πεζοναυτών να αποκρούσουν τους εισβολείς. (ΗΠΑ, 2006, 95′)

HeliosPlus