Η Ταράτσα του Φοίβου

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις του Ιουνίου και του Ιουλίου και τη θερμή υποδοχή κοινού και κριτικών, η «Ταράτσα του Φοίβου» ολοκληρώνει τον κύκλο της τον Σεπτέμβριο.

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις του Ιουνίου και του Ιουλίου και τη θερμή υποδοχή κοινού και κριτικών, η «Ταράτσα του Φοίβου» ολοκληρώνει τον κύκλο της τονΣεπτέμβριο.
Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο στέκι με την πιο τεχνικολόρ θέα στο Γκάζι, το οποίο οΦοίβος Δεληβοριάςμεταμορφώνει σ’ ένα παιδικό του όνειρο. Ενα «αναψυκτήριο» στη μέση της Αθήνας, ένα μουσικοθεατρικό θέαμα ποικιλιών, μια «Μάντρα» του Αττίκ προσαρμοσμένη όμως το 2017, σε μια πόλη σκληρή, «πεσμένη» και με βαθιά επιθυμία να μαζευτεί κάπου ένα βράδυ και να ξαναβρεί το νήμα από εκεί που κόπηκε.

Παρέα με έναν μόνιμο θίασο –απόμάγους, μπουρλέσκ χορεύτριες, τραγουδίστριες, κορίτσια με κιθαρόνια –και τέσσερις σπουδαίους μουσικούς.

Το project του Φοίβου έχει ως εξής: εκλεκτός συνοδοιπόρος του ο Σπύρος Γραμμένος. Η συνέχεια περιλαμβάνει όμωςκαλεσμένους από τον κόσμο της μουσικής, του θεάτρου και του stand up comedy, πουαλλάζουν κάθε εβδομάδα και κάνουν κάτι διαφορετικό απ’ όσα συνηθίζουν.
Με κείμενα τωνΔεληβοριά – Γραμμένου – Κώστα Μανιάτη, με τη σκηνοθεσία τουΑγγελου Τριανταφύλλου και τη σκηνική διαμόρφωση του χώρου από τηνΕλλη Παπαγεωργακοπούλου.
Ο σχεδιασμός όμως του Φοίβου Δεληβοριά δεν σταματά εδώ. Συμμετέχουν επίσης οι Δημήτρης Τσάκας, Σωτήρης Ντούβας, Κωστής ΧριστοδούλουκαιYoel Sotoστην υπερυψωμένη ορχήστρα ενώ πραγματοποιούνται εβδομαδιαίoι αγώνες νέων δημιουργών με καινούργια τραγούδια (Ζαρντινιέρα Academy) που συντονίζει ηPROSPERO.
Η«Ταράτσα»που έγινετο στέκι του καλοκαιριού για όλες τις ηλικίες –και κυρίως για τους πρώιμα ώριμους και τους αιώνια νέους –και για όλα τα φετίχ, συνεχίζει και τον Σεπτέμβριο κάθεΤετάρτηκαιΠέμπτηκαιώρα 21.00.

Καλεσμένοι του Φοίβου τον Σεπτέμβριο
6, 7 Σεπτεμβρίου
Μάρθα Φριντζήλα – Μαρίνα Σάττι και Φωνές
13, 14Σεπτεμβρίου
Ιmam Baildi – Δε Variéte
20, 21Σεπτεμβρίου
Πάνος Μουζουράκης – Ζήσης Ρούμπος


27, 28Σεπτεμβρίου

Διονύσης Σαββόπουλος – Χρήστος Λούλης
Μαζί τους οι stand up κωμικοί:
Θωμάς Ζάμπρας, Βύρων Θεοδωρόπουλος, Μιχάλης Μαθιουδάκης, Γιώργος Χατζηπαύλου.

Πρώτοι Αγώνες Τραγουδιού «Ταράτσας»
Ο Φοίβος Δεληβοριάς και η PROSPERO διοργανώνουν τους πρώτους αγώνες τραγουδιού «Ταράτσας». Επειτα από συνολικά 304 συμμετοχές και πάνω από 500 τραγούδια, οι 50 που διάλεξε η προκριματική επιτροπή των ραδιοφωνικών παραγωγών από toradiofono.gr παρουσίασαν τα τραγούδια τους μπροστά στην κριτική επιτροπή που αποτελούσαν οι:

1. Μαρία Βουμβάκη
2. Δήμητρα Γαλάνη
3. Φοίβος Δεληβοριάς
4. Γεράσιμος Ευαγγελάτος
5. Αγγελος Παπαδημητρίου
6. Αγγελος Τριανταφύλλου
7. Κατερίνα Σταματάκη (PROSPERO)

Τα 24 καλύτερα τραγούδια ή συνθέσεις και σε κάθε διήμερο της «Ταράτσας» θα διαγωνίζονται από δύο δημιουργοί.

Οι 12 νικητές θα κλείσουν τησεζόν της «Ταράτσας» με έναν μεγάλο αγώνα σε μια μουσική γιορτή με πολλές εκπλήξεις.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.