Το vima.gr προτείνει για τη Δευτέρα 24 Ιουλίου

Ελληνική σειρά, Ξένη σειρά, Ξένη ταινία

Ελληνική σειρά
«Οι συμμαθητές» ANT1, 20.00
Η Μαριλένα έχει ζωγραφίσει ένα πρόσωπο στο καβαλέτο που πήρε απ’ το σπίτι της: το πρόσωπο του Ανδρέα, του οποίου η εικόνα τη βασανίζει παρότι ακόμα δεν θυμάται ποιος είναι. Ο Τζωρτζ προσπαθεί να πείσει την Αλίκη ότι έχει αλλάξει, με τη βοήθεια του γιου τους Αλέξανδρου και της ζητάει να ξαναενώσουν τις ζωές τους. Η Κρίστη επισκέπτεται τον Φραγκίσκο, ενώ ο Ανδρέας προτείνει στην Αιμιλία να πιουν ένα ποτό μαζί, τώρα που αυτός ξέρει όλη την αλήθεια για το ατύχημα της Μαριλένας. Η Αλίκη ψάχνει τρόπο να γλιτώσει τα χρήματά της από τον άνδρα της, ενώ η Τατιάνα εξομολογείται στην Τάρα έναν μεγάλο της φόβο. Η Αλίκη βλέπει τον πίνακα με τον Ανδρέα που έχει ζωγραφίσει η Μαριλένα.

Ξένη σειρά
«The blacklist» Mega, 01.00
Ο Ρέιμοντ Ρεντ, πρώην κυβερνητικός πράκτορας και περιβόητος φυγάς, παραδίδεται στο FBI για να βοηθήσει στη σύλληψη των πιο επικίνδυνων εγκληματιών του κόσμου που για χρόνια κάλυπτε. Θέτει όμως έναν όρο: να συνεργαστεί αποκλειστικά με τη νεοσύλλεκτη πράκτορα Ελίζαμπεθ, χωρίς κανείς να αντιλαμβάνεται τον λόγο. Καθώς συνεργάζονται η Λιζ μπλέκεται σε μια μυστηριώδη συνωμοσία που αφορά τον θάνατο του πατέρα της αλλά και τον όχι και τόσο αθώο σύζυγό της.
Ξένη ταινία
«Ντουέτο εν δράσει»
(The heat) Star, 21.00
Η πράκτορας του FBI Σάρα Ασμπερν είναι γνωστή στο Σώμα για τη μεθοδικότητά της, τη λατρεία της στην τελειότητα αλλά και την αλαζονεία της. Από την άλλη, η Σάνον Μάλινς θεωρείται το ίδιο ικανή με τους καλύτερους άνδρες του αστυνομικού τμήματος της Βοστώνης. Αντιδρά άμεσα, δεν φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομά τους και έχει το ένστικτο και το θάρρος να συλλαμβάνει τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς στους δρόμους της πόλης. (ΗΠΑ, 2013, 111′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.