Το vima.gr προτείνει για την Τρίτη 18 Ιουλίου

Ελληνική σειρά
«Σαν οικογένεια» Alpha, 13.00
Η Νίκη ζητά από τον Γιάννη να χωρίσουν. Ο Πέτρος γνωρίζεται με την Κατερίνα, η οποία βλέπει πως, σε αντίθεση με τον άντρα της, πρόκειται για έναν πολύ ευαίσθητο και γλυκό άνθρωπο. Η Μαρίνα τσακώνεται για άλλη μια φορά με τον Γιάννη για το θέμα τής Νίκης. Ο Πέτρος, έχοντας στο μυαλό του ένα σχέδιο για να βοηθήσει τον Γιάννη, οργανώνει αιμοδοσία στην εταιρεία τού Στέφανου. Ο Μηνάς προσπαθεί να πείσει τη Νίκη να υιοθετήσουν ένα παιδί, πιστεύοντας πως αυτό θα σώσει τον γάμο τους. Η Ελένη σκηνοθετεί μια «τυχαία» συνάντηση της Κατερίνας.
Ξένη σειρά
«Ο φάρος» ΕΡΤ3, 14.00
Η Ανχελα στο νοσοκομείο ρωτά ξανά για τον σύζυγό της και η οικογένεια αποφασίζει να της πει την αλήθεια σχετικά με τον θάνατο του Χοσέ. Ο Αλεχάνδρο βλέπει στον δρόμο την Ιρένε και τον Ρικάρντο μαζί. Η Ρόσα νιώθει απειλούμενη στο περιβάλλον της και σκέφτεται να πάρει τα μέτρα της. Ο Ρικάρντο θυμώνει όταν βλέπει τη Λουθία και τον Αλεχάνδρο αγκαλιασμένους και τελικά ανακαλύπτει ότι ο Αλεχάνδρο είναι μια παλιά σχέση της Λουθία.
Ξένες ταινίες
«Το συμβάν» (The happening) ΣΚΑΪ, 22.15
Στην πιο παραγνωρισμένη, ίσως, ταινία του Μ. Νάιτ Σάμαλαν («Εκτη αίσθηση») μια οικογένεια έρχεται αντιμέτωπη με μια ανεξήγητη έξαρση φυσικών φαινομένων που απειλεί την ανθρωπότητα. Επιστημονική φαντασία, ανησυχία για τις παγκόσμιες κλιματικές αλλαγές και η αναζήτηση μιας εμπορικής επιτυχίας που τελικά δεν ήρθε. Πρωταγωνιστεί ο Μαρκ Γουόλμπεργκ. (ΗΠΑ, 2008, 91′)
«The hangover 3» Star, 22.20
Δεύτερη συνέχεια της αμερικανικής κωμωδίας του Τοντ Φίλιπς «The hangover» (2007), με την τετραμελή αντροπαρέα των Μπράντλεϊ Κούπερ, Εντ Ελμς, Ζακ Γαλιφιανάκη και Τζάστιν Μπάρτα μπλεγμένη με γκάνγκστερ. (ΗΠΑ, 2013, 96′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.