Το vima.gr προτείνει για την Παρασκευή 14 Ιουλίου

Ξένες σειρές
«Ο φάρος»
ΕΡΤ3, 14.00
Η Φίνα βρίσκει στα ρούχα του Χοσέ ένα σημαντικό έγγραφο. Ο Ρικάρντο δεν τολμά να πει στη Λουθία ότι είναι η οικογένειά του αυτή που προσπαθεί να αγοράσει το εστιατόριο. Ο Σαντιάγο συνεχίζει τις μυστηριώδεις επισκέψεις του και η Ρόσα υποπτεύεται κάτι, γι’ αυτό και ρωτά τον Μιγέλ αν τον καλύπτει. Η συζήτηση ανάμεσά τους θα είναι απίστευτα αποκαλυπτική. Ο Αλεχάνδρο θέλει να ξανακερδίσει την παλιά του αγάπη, τη Λουθία, αλλά η αδερφή του επιβεβαιώνει ότι η Λουθία είναι με τον Ρικάρντο.
«Blacklist»
Mega, 01.10
Ο Ρέιμοντ Ρεντ, πρώην κυβερνητικός πράκτορας και περιβόητος φυγάς, παραδίδεται στο FBI για να βοηθήσει στη σύλληψη των πιο επικίνδυνων εγκληματιών του κόσμου που για χρόνια κάλυπτε. Θέτει όμως έναν όρο, να συνεργαστεί αποκλειστικά με τη νεοσύλλεκτη πράκτορα Ελίζαμπεθ χωρίς κανείς να αντιλαμβάνεται τον λόγο. Καθώς συνεργάζονται, η Λιζ μπλέκεται σε μια μυστηριώδη συνωμοσία που αφορά τον θάνατο του πατέρα της αλλά και τον όχι και τόσο αθώο σύζυγό της.
Ξένες ταινίες
«Ερωτικό στοίχημα» (The truth about love)
Σκάι, 21.00
Η Αλις είναι παντρεμένη με τον Σαμ και ζει μέσα στην απόλυτη ευτυχία… όχι όμως για πολύ! Μια σειρά παρεξηγήσεων με αφορμή μια ανώνυμη κάρτα του Αγίου Βαλεντίνου θα κάνει τη ζωή τους άνω-κάτω, καθώς αρχίζει να υποψιάζεται πως ο Σαμ την απατά. (ΗΠΑ, 2005, 93′)


«Οι μπάτσοι της συμφοράς» («Cop out»)
STAR, 21.00
Αστυνομικοί σε διαθεσιμότητα μπλέκουν σε περιπέτειες. Συνηθισμένα πράγματα για τον Μπρους Γουίλις. Δίπλα του ο μαύρος κωμικός Τρέισι Μόργκαν. Σκηνοθεσία: Κέβιν Σμιθ. (ΗΠΑ, 2010, 109′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.