Ενημερωτική εκπομπή
«Στάση ΕΡΤ»
ΕΡΤ1, 16.00
Κάθε μεσημέρι ο Ανδρέας Ροδίτης και η Σόνια Φίλη παρουσιάζουν ένα τηλεπεριοδικό, με επίκεντρο τον πολιτισμό. Πολιτιστικές δράσεις απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, φεστιβάλ, θέατρο, μουσική, βιβλίο, κινηματογράφος, χορός και εικαστικά, περιλαμβάνονται στο μενού της εκπομπής. Επίσης, δημιουργοί και γνωστές προσωπικότητες της πολιτιστικής ζωής του τόπου καταθέτουν το έργο τους και παρουσιάζουν τις δράσεις τους.
Ελληνική σειρά
«Συμμαθητές»
ΑΝΤ1, 20.00
Εχουν πια περάσει τρεις μήνες από το ατύχημα της Μαριλένας και όλοι προσπαθούν να φτιάξουν τη ζωή τους και να συντονιστούν στη νέα πραγματικότητα, εκτός από τον Ανδρέα που, κλεισμένος στο δωμάτιό του, μοιάζει να έχει χαθεί από τον κόσμο. Ο Αρης επιστρέφει στο μπαρ μετά από καιρό, και αποφασίζει να επαναφέρει τον πατέρα του στη ζωή με αφορμή ένα πάρτι που οργανώνει η Κρίστη στο Epic μαζί με την Μπέτυ και τον Βαγγέλη. Οι ζωές όλων έχουν αλλάξει, αντιμέτωποι με την αναπάντεχη απώλεια, όμως ένα καινούργιο μωράκι θα φέρει μια ηλιαχτίδα ελπίδας στην παρέα.


Ξένες ταινίες
«Αφεντικά για σκότωμα»
(Horrible bosses) Star, 22.20
Τρεις καταπιεσμένοι υπάλληλοι (Τζέισον Σεντούκις, Τζέισον Μπέιτμαν, Τσάρλι Ντέι) αναζητούν τρόπους για να σκοτώσουν τα αφεντικά τους (Κέβιν Σπέισι, Κόλιν Φάρελ, Τζένιφερ Ανιστον). Μπλακ χιούμορ από τον Σεθ Γκόρντον, είχε και συνέχεια. (HΠA, 2011, 94′)
«Η φίρμα»
(The firm) ΑΝΤ1, 00.15
Φιλόδοξος νεοϋορκέζος δικηγόρος (Τομ Κρουζ) δέχεται την προσφορά ενός μεγάλου δικηγορικού γραφείου και γίνεται στέλεχός του. Αλλά κάτι βρωμάει. Πολιτικών διαστάσεων θρίλερ του Σίντνεϊ Πόλακ, με τον Κρουζ κάπως πιεσμένο από τη σοβαρότητα του ρόλου του. Πολύ καλός ο Τζιν Χάκμαν ως «μέντοράς» του. (ΗΠΑ, 1993, 145′)

HeliosPlus