Το vima.gr προτείνει για την Παρασκευή 7 Ιουλίου

Ελληνική σειρά
«Δίδυμα φεγγάρια»
ΑΝΤ1, 17.45
Ο Παύλος στην εικόνα της Αγάπης και της Ελισάβετ αγκαλιά και έχοντας την Αλίκη στο πλάι του συνειδητοποιεί πως είναι ευτυχισμένος. Η Ελισάβετ έρχεται πιο κοντά με τον Λεωνίδα. Εν τω μεταξύ ο Παύλος δίνει διακριτικά οδηγίες σε όλους, σαν να πρόκειται να φύγει για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο μόνος όμως που καταλαβαίνει πως κάτι άλλο, πιο σοβαρό συμβαίνει είναι ο Βαγγέλης. Ο Παύλος αποχαιρετά τους αγαπημένους του και φεύγει από το σπίτι, γνωρίζοντας πως δεν πρόκειται να επιστρέψει ποτέ. Λίγη ώρα αργότερα η Αλίκη καταρρέει, όταν πληροφορείται το τραγικό τέλος. Εναν χρόνο μετά η ζωή συνεχίζεται και βλέπουμε τους ήρωες πώς διαχειρίζονται τη ζωή τους και τι έχει συμβεί στο διάστημα που πέρασε.


Ξένες ταινίες
«The hangover» STAR, 22.20
Οι περιπέτειες τριών φίλων (Μπράντλεϊ Κούπερ, Εντ Ελμς και Ζακ Γαλιφιανάκις) ενώ προσπαθούν να ανακαλύψουν τα ίχνη του τέταρτου μέλους της παρέας (Τζάστιν Μπάρτα), ο οποίος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς μετά το τελευταίο του πάρτι ως εργένης στο Λας Βέγκας. Ο σκηνοθέτης Τοντ Φίλιπς δεν γύρισε απλώς μια καλή αμερικανική κωμωδία αλλά μια που θα ζήλευαν ακόμα και οι αδελφοί Μαρξ! (ΗΠΑ, 2007, 96′)
«Αγεφύρωτες σχέσεις»
(An unfinished life)
ΣΚΑΪ, 23.00
Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ υποδύεται τον μοναχικό ράντσερ που φιλοξενεί στο αγρόκτημά του τη χήρα νύφη του (Τζένιφερ Λόπεζ) και την κόρη της (Μπέκα Γκάρντνερ). Η σχέση νύφης – πεθερού είναι ο πυρήνας του σεναρίου, όμως το ενδιαφέρον ελκύεται από κάποιες δευτερεύουσες ιστορίες όπως αυτή με τον παράλυτο φίλο του Ρέντφορντ: εγγύηση ο Μόργκαν Φρίμαν. (ΗΠΑ, 2005,107′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.