Το διαφορετικό του πρόσωπο, αυτό που φανέρωσε στο τελευταίο διάστημα της μεταγραφής του από τον Παναθηναϊκό, παρουσίασε για μια ακόμη φορά ο Μάρκους Μπεργκ! Μετά την προκλητική στάση που κράτησε με σκοπό να φύγει από την Ελλάδα και μάλιστα στερώντας από τους «πράσινους» το αντίτιμο της πραγματικής ποδοσφαιρικής αξίας του, αυτή τη φορά, παραχώρησε συνέντευξη λέγοντας πως η Αλ Αΐν αποτελεί βήμα παραπάνω στην καριέρα του!

Ενώ λοιπόν η νέα σεζόν θα τον βρει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, εκείνος δηλώνει χαρούμενος και ανυπόμονος να αγωνιστεί στο ασιατικό Champions League!

Και μπορεί τα χρήματα να είναι ο μοναδικός λόγος για τον κάθε ποδοσφαιριστή που αποφασίζει να «μετακομίσει» προς την Σαουδική Αραβία, ωστόσο ο ίδιος ενώ αποτελεί έναν από τους κορυφαίους Ευρωπαίους σκόρερ και στην ηλικία των 30 ετών μοιάζει να έχει χάσει τον προσανατολισμό του.

Για το «τριφύλλι» ξεκαθάρισε πως σέβεται την ομάδα και πρόσθεσε πως, αν και υπήρξαν πράγματα που συνέβησαν, η ομάδα παραμένει στην καρδιά του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην «Fotbollskanalen»:

«Δεν θέλω να αναφερθώ σε λεπτομέρειες από σεβασμό στον Παναθηναϊκό. Είναι στην καρδιά μου. Υπήρξαν πράγματα που έγιναν, αλλά τα αφήνω πίσω μου και σκέφτομαι μόνο τα θετικά που συνέβησαν εκεί», ενώ στη συνέχεια μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

«Για μένα είναι βήμα παραπάνω. Με όλο τον σεβασμό στον Παναθηναϊκό και στο ελληνικό πρωτάθλημα, υπάρχουν μερικές δυνατές ομάδες και παιχνίδια αλλά συναντάς και μικρότερες. Για να είμαι ειλικρινής, δεν γνώριζα τα πάντα για το ασιατικό ποδόσφαιρο.

Αλλά εδώ μιλάμε για προημιτελικά του Champions League Ασίας. Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να συμμετάσχεις σε κάτι τέτοιο», δήλωσε ο Μπεργκ.