Ελληνική σειρά
«Μπρούσκο»
ΑΝΤ1, 20.00
Η Δάφνη φαίνεται να έχει ζηλέψει από το έντονο ενδιαφέρον του Μύρου για τη Ρέιτσελ. Από την άλλη, ο Μύρος αποφασίζει να φιλοξενήσει στο σπίτι του αυτή την κοπέλα. Ο Ματθαίος με την Αναστασία και τον γιο του τον Δημήτρη φτάνουν στα Χανιά. Πηγαίνοντας όμως στο νοσοκομείο για να δουν την κόρη του, πέφτουν πάνω στους γονείς της Στέλλας, οι οποίοι τον φέρνουν σε αμήχανη θέση.
Ξένη σειρά
«Το πατρικό μου»
ΕΡΤ1, 22.15
Σε αναδρομή βλέπουμε την Αννα στη φυλακή, πριν πολλά χρόνια, να ζητάει από την Πιλάρ και τον Χουάν να φροντίσουν τον μικρό της γιο και να μην του αποκαλύψουν ποια είναι η μαμά του, για να είναι η ζωή του ελεύθερη από θυμό και μίσος. Στο παρόν βλέπουμε ότι το παιδί είναι ο Μάρτιν, που μαθαίνει τυχαία την αλήθεια, ότι η μητέρα του πέθανε στη φυλακή και τον πατέρα του σκότωσε το καθεστώς. Πληγώνεται και κατηγορεί την οικογένεια για το ψέμα που πίστευε και φεύγει από το σπίτι. Στο μεταξύ στα βουνά ένας άντρας ξεφεύγει από την αστυνομία. Είναι πληγωμένος και χάνει και το διαβατήριό του. Η Ιρένε ανησυχεί για τον Μάρτιν, τον βρίσκει στην καλύβα και της λέει τι συνέβη.
Ξένη ταινία
«Get hard»
STAR, 22.20
Ενας πλούσιος τραπεζικός διευθυντής καταδικάζεται άδικα για απάτη. Εχοντας μόνο τριάντα ημέρες ελευθερίας στη διάθεσή του και λόγω του μεγάλου του φόβου για το τι θα αντιμετωπίσει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, προσλαμβάνει έναν έμπειρο άντρα, κατά την άποψή του, για να τον μετατρέψει σε «σκληρό καρύδι». (ΗΠΑ, 2015, 92′)

HeliosPlus