Αυτό το καλοκαίρι το πλήρως ανακαινισμένο Olive Garden στον 11ο όροφο του ξενοδοχείου Τιτάνια στην καρδιά της Αθήνας, προτείνει ένα νέο μενού που έχει επιμεληθεί ο σεφ Χρήστος Τζιλήρας και η ομάδα του. Οι δημιουργίες του είναι όλες μαγειρεμένες με ελληνικά προϊόντα ΠΟΠ (προστατευμένης ονομασίας προέλευσης) και ΠΓΕ (προστατευμένης γεωγραφικής ένδειξης).
Ορισμένα ενδεικτικά πιάτα είναι τα:
«Καρπούζι-μοτσαρέλα» Κερκίνης με baby ρόκα, νεροκάρδαμο και ντρέσινγκ με θυμαρίσιο μέλι και δυόσμο
Φιλέτα από λαβράκι, λεμονάτα χόρτα εποχής με τοματίνια, ελιές και κάππαρη, κρέμα ταραμά με γλυκάνισο
Κολοκυθάκια με θαλασσινά, βιολογικό πλιγούρι και μάραθο αβγολέμονο, πούδρα αβγοτάραχου και μυρώνια
Γεμιστό κοτόπουλο με μελιτζάνα, θυμάρι και ταλαγάνι, πουρέ ψητής πιπεριάς Φλωρίνης και καραμελωμένα καρότα
Μους σοκολάτας γάλακτος με βάση τραγανής βάφλας, κουλί από φρέσκιες φράουλες και παγωτό φιστίκι
Σημειώστε πως για όσους επιλέγουν να δειπνήσουν στο Olive Garden, το parking διατίθεται δωρεάν (είσοδος από την οδό Φειδίου). Ωράριο λειτουργίας: 11:00πμ–12:30πμ, Bar:10:00πμ 2:00πμ, τιμή ποτού από 8€, τιμή φαγητού από 18€
Πανεπιστημίου 52, τηλ. 210 33 26 260