To vima.gr προτείνει για το Σάββατο 1 Ιουλίου

Ξένες ταινίες
«Αστερίξ και Οβελίξ εναντίον Καίσαρα» (Asterix and Obelix VS Caesar)
Star, 22.20
Το χωριό του Αστερίξ και του Οβελίξ είναι το τελευταίο μέρος στον κόσμο που δεν βρίσκεται κάτω από τον ρωμαϊκό ζυγό. Η αδυναμία του φοροεισπράκτορα Κλαύδιους Αδιάφθορους να συλλέξει τον φόρο υποτελείας από τους κατοίκους του χωριού αναγκάζει τον ίδιο τον Καίσαρα να ταξιδέψει ως εκεί για να μάθει την αιτία που η περίφημη ρωμαϊκή πολεμική μηχανή δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με τους ανυπότακτους Γαλάτες. (Γαλλία, 1999, 101′)

«Βάσιμες υποψίες» (Impact point)
MEGA, 23.00
Γυναικείο μπιτς βόλεϊ και σασπένς. Η Κέιλι είναι επαγγελματίας αθλήτρια του μπιτς βόλεϊ και έχει μάθει πώς να κατακτά τον έναν τίτλο μετά τον άλλον. Ξέρει να τα βάζει με τον πιο δυνατό αντίπαλο αλλά τίποτα δεν την έχει προετοιμάσει για αυτό που την περιμένει. Οταν θα γνωρίσει έναν μυστηριώδη δημοσιογράφο, τον Χόλντεν, μια σειρά από περίεργα γεγονότα θα την κάνουν να αμφιβάλλει για τα πάντα. Θα το βάλει άραγε τόσο εύκολα κάτω ή θα πάει με σιγουριά για το μεγαλύτερο παιχνίδι της ζωής της; (ΗΠΑ, 2008, 81′)

«Οι ώρες» (The hours)
ΣΚΑΪ, 01.30
Τρεις διαφορετικές γυναίκες που ανήκουν σε τρεις διαφορετικές εποχές (1920, 1950, 2000) που φαινομενικά δεν τις ενώνει τίποτα, πέρα από το μυθιστόρημα της Βιρτζίνια Γουλφ «Κυρία Ντάλογουεϊ». Και οι τρεις όμως αναζητούν το νόημα της ζωής τους, παλεύουν ενάντια στις κοινωνικές επιταγές και συμβάσεις της εποχής τους. Ευαίσθητη ταινία γύρω από τη γυναικεία αφύπνιση και συνειδητοποίηση, με έντονο φιλολογικό χαρακτήρα. Βασισμένη σε βραβευμένο μυθιστόρημα του Μάικλ Κάνινχαμ. Φοβερές ερμηνείες από τις Μέριλ Στριπ, Τζούλιαν Μουρ και Νικόλ Κίντμαν. Υποψήφια για 9 Οσκαρ. (ΗΠΑ, 2002, 105′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.