Το vima.gr προτείνει για την Κυριακή 2 Ιουλίου

Εκπομπή μαγειρικής
«Masterclass»
ΣΚΑΪ, 15.15
Μέσα από το «Masterclass» ο Βαγγέλης Δρίσκας παραδίδει μαθήματα μαγειρικής και μοιράζεται μαζί μας συναρπαστικές γεύσεις και συνταγές για μια ζωή. Στο σημερινό επεισόδιο όλες οι συνταγές είναι εύκολες, γρήγορες και πρωτότυπες. Μας ετοιμάζει ρολάκια σφολιάτας μπάρμπεκιου, με ψητό κοτόπουλο και τυριά, πικάντικα κεμπάπ κοτόπουλου, ένα καλοκαιρινό ορεκτικό με μελιτζάνες, φέτα και μέλι και μία τορτελίνι καπρέζε με ντομάτα και μοτσαρελάκια, μία απίθανη μακαρονάδα σε δύο εκδοχές.

Ξένες ταινίες
«Ο ναυαγός» (Cast away)
ANT1, 21.45
Απομονωμένοs σε ένα νησάκι του Ειρηνικού ο μοναδικός επιζών ενός αεροπορικού δυστυχήματος (Τομ Χανκς) καλείται να αντιμετωπίσει τα στοιχεία της φύσης, μα πάνω απ’ όλα την ακινησία του χρόνου. Χωρίς τη βοήθεια της «off» αφήγησης, χωρίς καν μουσική, ο Χανκς (ο οποίος κέρδισε υποψηφιότητα για Οσκαρ) «μάχεται» με τον χρόνο και κερδίζει. (ΗΠΑ, 2000, 138′)

«Φονικό όπλο» (Lethal Weapon)
STAR, 22.50
Υποδυόμενος έναν ψυχωτικό αστυνομικό του Λος Αντζελες, ο Μελ Γκίμπσον καθιερώθηκε ως σουπερστάρ του Χόλιγουντ σε αυτή τη συναρπαστική περιπέτεια του Ρίτσαρντ Ντόνερ, όπου συμπρωταγωνιστεί ο Ντάνι Γκλόβερ. Τρεις «συνέχειες» ακολούθησαν με τους ίδιους πρωταγωνιστές και από τον ίδιο σκηνοθέτη. (ΗΠΑ, 1987, 102′)
«Η απαγωγή» (The missing)
MEGA, 01.30
Νέο Μεξικό, ΗΠΑ, 19ος αιώνας. Η Μάγκι είναι μία νεαρή γυναίκα που ζει απομονωμένη μεγαλώνοντας τις δύο κόρες της. Οταν η μεγαλύτερη κόρη της πέφτει θύμα απαγωγής ενός ψυχοπαθούς δολοφόνου με υπερφυσικές ικανότητες, θα αναγκαστεί να στραφεί προς τον αποξενωμένο πατέρα της για βοήθεια. Μαζί θα προσπαθήσουν να ακολουθήσουν το αιματηρό και τρομακτικό ίχνος του φονιά και της συμμορίας του, προτού χαθούν για πάντα οι τελευταίες ελπίδες να ξαναδούν το μικρό κορίτσι. (ΗΠΑ, 2004, 131′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.