Το vima.gr προτείνει για τη Δευτέρα 3 Ιουλίου

Ελληνικές σειρές
«Σαν οικογένεια»
Alpha, 13.00
Μια ζωή γλυκόπικρη, γεμάτη απογοητεύσεις, απώλειες, λάθη, φόβο, έρωτα αλλά και χιούμορ. Τέσσερα νέα παιδιά έχουν μεγαλώσει από μικρά μαζί, σε ορφανοτροφείο της Λευκωσίας. Δύο αγόρια και δύο κορίτσια. Αυτά τα παιδιά δεν υιοθετήθηκαν, έμειναν μόνα κι όταν ενηλικιώθηκαν και έφυγαν από το Ιδρυμα αποφάσισαν να χαρίσουν το ένα στο άλλο αυτό που είχαν πιο πολύ ανάγκη, μια οικογένεια. Κοινό σημείο όλων ότι δεν έχουν ψάξει ποτέ τους δικούς τους. Ο λόγος είναι ότι φοβούνται την απόρριψη των γονιών τους, για δεύτερη φορά. Ανάμεσά τους, ένας ανομολόγητος έρωτας.
«Daddy cool»
ANT1, 23.00
Ο Μάξιμος και η Στέλλα προσπαθούν να πιάσουν παιδί, αλλά οι οιωνοί δεν είναι τόσο ευνοϊκοί για να επιτύχουν τον στόχο τους. Η Ζωή και ο Μήτσος φιλοξενούν ένα ορφανό αγόρι για λίγες μέρες προκαλώντας τη ζήλια της Κατερίνας. Η Δανάη ζητεί δουλειά ως σερβιτόρα από τον Μάξιμο επειδή έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, ενώ η Νίνα δίνει συμβουλές στο αγόρι της που έγινε άντρας.

Ξένη σειρά
«Η μοδίστρα»
ΕΡΤ2, 19.00
Η γραμματέας του Ντα Σίλβα αποδεικνύεται εξαιρετικά χρήσιμη στην αποστολή της Σίρα και εξίσου εφευρετική με εκείνη όταν χρειάζεται, καθώς με ένα κόλπο της αποπροσανατολίζει τον Ντα Σίλβα από τον πραγματικό λόγο της παρουσίας της στο σπίτι του. Ποιο κόλπο όμως θα χρησιμοποιήσει η ίδια η Σίρα για να προστατεύσει τον Μάρκους, όταν αντιλαμβάνεται πως εκείνος βρίσκεται σε κίνδυνο;

Ξένη ταινία
«Εντιμότατοι διαρρήκτες» (The code)
Star, 21.00
Καλή για τηλεοπτική «χρήση» περιπέτεια της Μίμι Λέντερ γύρω από τη σχέση δύο διαρρηκτών (Μόργκαν Φρίμαν, Αντόνιο Μπαντέρας) που στοχεύουν στην κλοπή των δύο τελευταίων αβγών Faberge στη Νέα Υόρκη. (ΗΠΑ, 2009, 100′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.