Ελληνική σειρά
«Μπρούσκο»
ΑΝΤ1, 20.00
Ο γάμος του Νεκτάριου με την Αλεξάνδρα, που γίνεται σε στενό οικογενειακό κύκλο, φέρνει μεγάλη χαρά στην οικογένεια των Ματθαίων και γίνεται η αφορμή για να συμφιλιωθούν ο Ματθαίος με τον Παύλο Γιαννακάκη. Στο μεταξύ, στα Χανιά, ο Σήφης λέει ένα ακόμα ψέμα στη Στεφανία, υποστηρίζοντας ότι τώρα γνώρισε την Πάολα και άρχισε να νιώθει κάτι γι’ αυτή. Ο Μανούσος συμφωνεί με τη Χρυσάνθη, να τη βοηθήσει να ξεσκεπάσει τον Διαμαντή, αλλά της ζητεί περισσότερα χρήματα προκειμένου να φύγει από τα Χανιά και να γλιτώσει από την οργή του Διαμαντή.


Ξένες ταινίες
«Ενοχο μυστικό»
(What lies beneath)
ΣΚΑΪ, 21.00
Μεταφυσικό θρίλερ του Ρόμπερτ Ζεμέκις με τους Χάρισον Φορντ και Μισέλ Πφάιφερ στους ρόλους δύο καλοπαντρεμένων που αντιλαμβάνονται ότι κατοικούν σε στοιχειωμένο σπίτι. Το φιλμ, κάπως παραπλανητικά, ακολουθεί τα χνάρια της «Εκτης αίσθησης». (ΗΠΑ, 2000, 118′)
«Σκοτεινή δύναµη»
(Blade) STAR, 00.10
Η πρώτη κινηματογραφική ταινία που βασίστηκε στον ήρωα της Marvel Comics που είναι μισός άνθρωπος και μισός βρικόλακας και τον οποίο υποδύεται ο Γουέσλεϊ Σνάιπς. Ιδανικό για τους φαν του είδους. Σκηνοθετεί ο Στιβ Νόρινγκτον. (ΗΠΑ, 1998, 110′)
«Ενας θρύλος για γέλια»
(Walk hard: the Dewey Cox story)
MEGA, 00.50
Κοιμήθηκε με 411 γυναίκες, απέκτησε 22 παιδιά, είχε τον Ελβις κολλητό, υπήρξε ο απόλυτος σταρ. Ο Ντιούι Κοξ υπήρξε ο απόλυτος σταρ της ροκ, το είδωλο μιας ολόκληρης γενιάς, ένας μουσικός που τα είχε όλα. Αλλά πάνω από όλα είχε τη μουσική του που τον μεταμόρφωσε από ένα απλό χωριατόπουλο στον μεγαλύτερο θρύλο στην ιστορία του rock ‘n’ roll. (ΗΠΑ, 2007, 96′)

HeliosPlus