Το Gazarte γιορτάζει 10 χρόνια μουσικής

Εφέτος η μουσική σκηνή Gazarte γιορτάζει τα 10 της χρόνια με συναυλία-γιορτή την Τετάρτη 12 Ιουλίου στην «Τεχνόπολη» του Δήμου Αθηναίων με φεστιβαλικό χαρακτήρα.

Εφέτος η μουσική σκηνή Gazarte γιορτάζει τα 10 της χρόνια με συναυλία-γιορτή την Τετάρτη 12 Ιουλίου στην «Τεχνόπολη» του Δήμου Αθηναίων με φεστιβαλικό χαρακτήρα.

Συγκροτήματα και καλλιτέχνες της διεθνούς μουσικής σκηνής θα είναι παρόντες σε αυτή τη γιορτή, με headliners την Ιταλίδα LP και τους γνωστούς και μη εξαιρετέους Monophonics.

την ίδια συναυλίαθα έχουμε την ευκαιρία να δούμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τοnext hot thing που ακούει στο όνομα Lola Marsh. Τη βραδιά ανοίγει η «δική» μας ανερχόμενη Angelika Dusk!

Μετά ταlive, το party μεταφέρεται στη Βουτάδων, στο Roof Stage του Gazarte, όπου ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Pepper, ο Γιάννης Καστανάκης, αναλαμβάνει τα «ηνία» στα decks κρατώντας τον ρυθμό και τη διάθεση στα ύψη μέχρι το πρωί.


Η LPεπιστρέφει

Την είδαμε πρώτη φορά πέρυσι το καλοκαίρι και συγκεκριμένα στην «Τεχνόπολη» του Δήμου Αθηναίων, παρουσία 6.000 και πλέον φίλων της. Σχόλια, υπέρ το δέον θετικά. Ηταν αναμφίβολα ένα από τα πιο hot live της χρονιάς. Ολα ξεκίνησαν εδώ στην Ελλάδα με το σινγκλ «Lost on you» το οποίο έφτασε στο#1 όλων των Charts της Ελλάδας. Ηταν το hit της χρονιάς και ξαφνικά όλος ο κόσμος μιλούσε για το… φαινόμενο LP.


Monophonics – Bang Bang!

Monophonics.Ενα συγκρότημα που δεν χρειάζεται συστάσεις. Ενα απότα καλύτερα live bands. Ηπενταμελής psychedelic soul και heavy funk μπάντα από το Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια που έχει μια ιδιαίτερη σχέση με το ελληνικό κοινό επιστρέφει οπλισμένηκαι πανέτοιμηγια πολλά Bang – Bang.

Με γνωστά τραγούδια από την παλαιότερη δισκογραφία τους και από το album «In Your Brain» που τους τοποθέτησε πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού, καθώς και κομμάτια από το τελευταίο album τους «Sound of Sinning», υπόσχονται να μας παρασύρουν ακόμη μία φοράμε τον ξεχωριστό τους ήχο.


Lola Marsh – You’re Mine

H indie pop μπάντα από το Τελ Αβίβ είναι το «next hot thing». Στις 12 Ιουλίου, οι Lola Marsh θα βρίσκονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και είμαστε σίγουροι ότι θα σας αρέσουνπολύ…

Βαθιά, αισθαντική, σχεδόν νοσταλγική χροιά φωνής, συναισθηματικός στίχος και μελωδίες συνθέτουν τον ιδιαίτερο ήχο της μπάντας που… ήρθε για να μείνει.Εκαναν αισθητή την παρουσία τους τo 2015με το πρώτο τους single «Sirens» το οποίο μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα είχε εκατομμύρια streams φτάνονταςστο #5 των 10 Most Viral Tracks στην Αμερική. Το δεύτερο single τους «You’re Mine» συγκεντρώνει πάνω από έξι εκατομμύρια plays στο Spotify και ανέρχεται στο #3των 10 Most Viral Tracks καθώς και στο top 3 των Most Popular Tracks τουHype Machine’s. To «Rainbow» είναι το τελευταίο single τους που ξεχώρισε.

Aκολουθούν συμμετοχές σε κορυφαία φεστιβάλ με το κοινό να τρελαίνεται με τον νέο αυτό ήχο ενώ τα media γράφουνδιθυραμβικές κριτικές.


Angelika Dusk – Scream

Edgy, sexy, hard ήχος, σαγηνευτική σκηνική παρουσίακαι έναςυπέροχος προσωπικός περίπλοκος κόσμος πουξεδιπλώνεται μέσα από τους στίχους και τη μουσική της.

Mια μουσική αφήγηση με παλιά δικά της κομμάτια και νέα τραγούδια, από τα οποία έχουν ήδη ξεχωρίσει το «Scream», το «Drown Out The Light» και το «Catfight» που μόλις κυκλοφόρησε,με επιλογές από τη rock, pop και indie σκηνή (Depeche Mode, Florence and the Machine, Editors ανάμεσα σε άλλους), μέσα από το προσωπικό της πρίσμα.

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.