Η Mercedes-Benz ανεβάζει και εμπλουτίζει την γκάμα τεσσάρων νέων μοντέλων, της επιτυχημένης εμπορικά Α-Class, της Β-Class, της CLA και της νεοφερμένης GLA, χάρη στην ειδική έκδοση White Art Edition που δίνει νέο στυλ στην εμφάνισή τους.
Πρώτη σημαντική διαφορά η εξωτερική εμφάνιση, η οποία εμπλουτίστηκε με διάφορα διακοσμητικά καλούδια, ενώ ενισχύσεις που φανερώνουν τη σπορ αισθητική έχουν πραγματοποιηθεί και στο εσωτερικό των προαναφερόμενων μοντέλων.
Συγκεκριμένα, η ειδική έκδοση White Art Edition διακρίνεται από τις κάθετες γραμμές σε λευκό ή μαύρο ματ που διατρέχουν την εξωτερική εμφάνιση ενώ οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν όποιο από τα πέντε διαθέσιμα χρώματα.
Κυρίαρχο στοιχείο το σήμα Edition στα φτερά και στις μαύρες ζάντες αλουμινίου AMG 18 ιντσών (19 ιντσών για την GLA) που ενισχύουν τη σπορ εικόνα των ειδικών αυτών εκδόσεων. Μπαίνοντας στο εσωτερικό, η γερμανική φίρμα έδωσε έναν ακόμη επιπλέον τόνο στη σπορ αισθητική, με καθίσματα που έχουν μπάκετ προδιαγραφές, είναι από δέρμα και η σχεδίασή τους διακρίνεται από τις ρίγες σε λευκό και γκρι.
Για ακόμη περισσότερες σπορ πινελιές τα καθίσματα μπορούν να έχουν τη σφραγίδα της AMG Performance. Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του τριάκτινο τιμόνι, ενώ οι ζώνες ασφαλείας είναι μαύρου χρώματος με λευκές ρίγες. Το μενού συμπληρώνεται από τις σχεδιαστικές επεμβάσεις στους αεραγωγούς, τις γκρι ραφές που έχουν τα υποβραχιόνια στις πόρτες και την κεντρική κονσόλα, ενώ ο δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων με λεπτομέρειες από χρώμιο διαθέτει και αυτός διακοσμητικές ραφές σε γκρι χρώμα.
Στην ελληνική αγορά
Στη χώρα μας οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ένα από τα τέσσερα μοντέλα της γερμανικής φίρμας με το πακέτο White Art Edition Plus. Να σημειωθεί ότι είναι διαθέσιμο μόνο για συγκεκριμένες εκδόσεις κινητήρων και περιλαμβάνει επιπρόσθετο εξοπλισμό από την ειδική έκδοση White Art με σημαντικό όφελος για τον υποψήφιο αγοραστή.
Για παράδειγμα, η A 180 d με το πακέτο White Art Edition Plus διαθέτει όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ειδικής έκδοσης White Art καθώς και την κάμερα οπισθοπορείας, το πακέτο Night, τους προβολείς LED High Performance και το πακέτο καθρεπτών με συνολικό όφελος πακέτου €1.530. Αντίστοιχα, η GLA 180 d στο πακέτο White Art Edition Plus διαθέτει και το αυτόματο κιβώτιο 7G DCT με συνολικό όφελος πακέτου €1.920.

«Welcome. My way»
Τα νέα μοντέλα με το νέο εξοπλιστικό πακέτο μπορούν να αποκτηθούν μέσω του ιδιαίτερα ευέλικτου χρηματοδοτικού της Mercedes-Benz, του «Welcome. My way», που προσφέρει διάφορες χρηματοδοτικές λύσεις, διαφορετικούς τρόπους αποπληρωμής, σε συνδυασμό με ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλισης, εγγύησης και service.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ