Ενημερωτική εκπομπή
Ιστορίες
ΣΚΑΪ, 24.00
Μια εκπομπή έρευνας, ρεπορτάζ, συνεντεύξεων και αποστολών στην καρδιά όλων των μεγάλων γεγονότων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που αποκαλύπτει και φωτίζει σε βάθος τις ειδήσεις, τα πρόσωπα και τα γεγονότα. Επειδή υπάρχουν πάντα ιστορίες που κανείς δεν έχει αφηγηθεί και επειδή τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται, ας ξαναδούμε τις ιστορίες αλλιώς. Με τον Αλέξη Παπαχελά, τον Παύλο Τσίμα, τη Σία Κοσιώνη και τον Τάσο Τέλλογλου.
Ελληνική σειρά
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα
ALPHA, 21.00
Η Βούλα νιώθει ευγνωμοσύνη που μπορεί να απολαμβάνει μικρά καθημερινά πράγματα που είχαν ξεχάσει όσο ζούσαν στην πόλη και αναπολεί αλλοτινές εποχές, όπου τα πρότυπα ομορφιάς ήταν πιο βολικά. Ο Μηνάς συμφωνεί και επαυξάνει, αλλά με τον δικό του τρόπο. Ενα μυστηριώδες πανάκριβο κάμπριο έχει πάρει τη θέση του αυτοκινήτου της Μαρίνας στην πιλοτή. Αρχικά θεωρεί ενθουσιασμένη ότι ο Ηλίας της πήρε καινούργιο αμάξι ως έκπληξη, μα η αλήθεια δυστυχώς είναι λιγάκι πιο πεζή. Η Νικολέτα ανακαλύπτει πως ο παππούς της συναντιέται κρυφά με την πεθερά της, τη Ζηνοβία. Τι τρέχει μεταξύ τους και το κρύβουν; O Σίμος διαπιστώνει ότι κάθε φορά που η Λένα βάζει πλυντήριο, εξαφανίζονται οι κάλτσες.
Ξένες ταινίες
«Θεωρίες εγκλήματος» (Murder by numbers)
STAR, 00.30
Αποφασιστική αστυνομικός (Σάντρα Μπούλοκ) προσπαθεί να αποδείξει τη θεωρία της, σύμφωνα με την οποία ένοχοι για τον φόνο μιας γυναίκας είναι δύο μαθητές (Μάικλ Πιτ, Ράιαν Γκόσλινγκ). Αν και το στοιχείο του σασπένς δεν έχει αποτελεσματικότητα (ο θεατής γνωρίζει εξαρχής την αλήθεια), η ταινία του Μπαρμπέτ Σρεντέρ ενδείκνυται για χαλάρωση μπροστά στη τηλεόραση. (ΗΠΑ, 2002, 111′)

HeliosPlus