Αλλαγή σκυτάλης στη MarketingGreece

Αλλαγή σκυτάλης και στη MarketingGreece καθώς στη θέση της Γενικής Διευθύντριας και Διευθύνουσας Συμβούλου της εταιρείας τοποθετείται η κυρία Ιωάννα Δρέττα

Αλλαγή σκυτάλης και στη MarketingGreece καθώς στη θέση της Γενικής Διευθύντριας και Διευθύνουσας Συμβούλου της εταιρείας τοποθετείται η κυρία Ιωάννα Δρέττα.

Με βάση την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας η κυρία Δρέττα διαδέχεται τον κ. Ιωσήφ Πάρσαλη, ο οποίος, από την ίδρυσή της έως και σήμερα «συνετέλεσε τα μέγιστα, ώστε η εταιρεία να εδραιωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία σχεδιασμού και υλοποίησης της εθνικής στρατηγικής για τον τουρισμό και την προώθηση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων των ελληνικών προορισμών».
Η κυρία Δρέττα κατείχε έως πρότινος τη θέση Συμβούλου Προέδρου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει σε θέσεις ευθύνης στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα, με πολυετή εμπειρία στον τουρισμό.
Αναφερόμενος στο θέμα ο πρόεδρος της MarketingGreece και πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Γιάννης Ρέτσος σημείωσε ότι «μετά από ένα επιτυχημένο κύκλο στο τιμόνι της MarketingGreece, ευχόμαστε στον Ιωσήφ κάθε επιτυχία στα νέα του επαγγελματικά σχέδια.

Η αποτελεσματικότητα και η προσήλωσή του παραμένουν παρακαταθήκη για την επόμενη ημέρα της εταιρείας. Είμαστε βέβαιοι ότι η Ιωάννα, με τη γνώση και την εμπειρία της στα θέματα του τομέα θα διασφαλίσει και θα ενδυναμώσει περαιτέρω την πορεία της εταιρείας».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.