Μένει στον πάγκο της Ζαλγκίρις ο Γιασικεβίτσιους

Ήταν γνωστό εδω και μέρες πως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα συνεχίσει στο πάγκο της Ζάλγκιρις Κάουνας, αλλά πλέον είναι και επίσημο μετά την σχετική ανακοίνωση της λιθουανικής ομάδας. Συγκεκριμένα, ο «Σάρας» ανανέωσε το συμβόλαιο του για ακόμα δύο χρόνια με ετήσιες απολαβές, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της πατρίδας του, 450 χιλιάδες ευρώ. Ο 41χρονος τεχνικός οδήγησε την Ζαλγκίρις στο δεύτερο διαδοχικό πρωτάθλημα της, ενώ η ομάδα είχε και πολύ καλή πορεία στην Euroleague.

Ήταν γνωστό εδω και μέρες πως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα συνεχίσει στο πάγκο της Ζάλγκιρις Κάουνας, αλλά πλέον είναι και επίσημο μετά την σχετική ανακοίνωση της λιθουανικής ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο «Σάρας» ανανέωσε το συμβόλαιο του για ακόμα δύο χρόνια με ετήσιες απολαβές, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της πατρίδας του, 450 χιλιάδες ευρώ.

Ο 41χρονος τεχνικός οδήγησε την Ζαλγκίρις στο δεύτερο διαδοχικό πρωτάθλημα της, ενώ η ομάδα είχε και πολύ καλή πορεία στην Euroleague.

Ο Γιασικεβίτσιους αν και φερεται να είχε δεχθεί προτάσεις απο την Μπαρτσελόνα και την Μακάμπι Τελ Αβίβ, προτίμησε να παραμείνει στην ομάδα του Κάουνας.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.