Το vima.gr προτείνει για το Σάββατο 17 Ιουνίου

Ψυχαγωγική εκποµπή
«Στην υγειά µας, ρε παιδιά»
ALPHA, 22.20
Με ανάλαφρη διάθεση, η εκπομπή μάς προσκαλεί σε ένα καλοκαιρινό πάρτι. Στο στούντιο χορεύουν και τραγουδούν αγαπημένα κομμάτια για τη θάλασσα, το καλοκαίρι, τις διακοπές και όχι μόνο. Στο μουσικό μέρος της εκπομπής αλλά και στο κέφι συμβάλλουν οι Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας.


Ξένες ταινίες
«Η Εποχή των Παγετώνων 2: Η απόψυξη» (Ice Age: The Meltdown)
STAR, 22.20
Η Εποχή των Παγετώνων φτάνει στο τέλος της και οι πάγοι αρχίζουν να λιώνουν. Ολα τα ζώα του πλανήτη υποδέχονται ενθουσιασμένα το νέο τους περιβάλλον: έναν κόσμο γεμάτο υδάτινα πάρκα και πίδακες νερού! Οταν όμως ο Μάνι, ο Σιντ και ο Ντιέγκο ανακαλύπτουν ότι το νερό από τους πάγους που λιώνουν μπορεί να προκαλέσει καταστροφικές πλημμύρες, πρέπει να ειδοποιήσουν όλους τους κατοίκους της κοιλάδας τους και, κυρίως, να βρουν έναν τρόπο σωτηρίας από τον επερχόμενο κατακλυσμό. (ΗΠΑ, 2006, 81′)
«Το παιδί από τη Γερµανία»
(The Hidden Child)
ΕΡΤ1, 00.10
Ακριβώς την ημέρα που φέρνει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, η δημοφιλής σουηδή μυθιστοριογράφος Ερικα Φαλκ θα νιώσει τον πόνο της απώλειας, καθώς οι λατρεμένοι της γονείς θα πέσουν θύματα τροχαίου δυστυχήματος. Εχοντας κληρονομήσει την πατρική της κατοικία, στο συνοριακό ψαροχώρι της Φιελμπάκα, η Ερικα θα πάρει το ρίσκο να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της, μετακομίζοντας από την πρωτεύουσα στην επαρχία, μαζί με τον σύζυγό της, έναν πρώην αστυνομικό του τμήματος Ανθρωποκτονιών. Τη γαλήνη της ανέμελης καθημερινότητάς της, ένα εξάμηνο αργότερα, θα διαταράξει η παρουσία στο κατώφλι της ενός άγνωστου άντρα, που θα υποστηρίξει πως είναι ο ετεροθαλής της αδελφός, από την πλευρά της μητέρας της. (Σουηδία/Γερμανία, 2013, 90′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.