Το vima.gr προτείνει για τη Δευτέρα 19 Ιουνίου

Ελληνικές σειρές
«Δίδυμα φεγγάρια» ΑΝΤ1, 17.45
Το γεύμα στο σπίτι της Αγάπης στέφεται με απόλυτη επιτυχία και η μεταστροφή της απέναντι στη μητέρα της και στην αδελφή της εντυπωσιάζει τους πάντες. Συγχρόνως ο Αντώνης με τη Σίλα και τον Γιάννη ζουν μια υπέροχη μέρα, κάποια σύννεφα όμως κάνουν την εμφάνισή τους στις σκέψεις της Σίλας.

«Αστέρας Ραχούλας» ALPHA, 21.50
Το μυστικό της Σαββούλας και του Τατούη έχει γίνει πλέον γνωστό, με το χωριό να απορεί και τον Αγγελή να νιώθει βαθιά ανακούφιση. Η Ζίτσα ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος και ο Ζλάταν κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Ο Ανέστης δίνει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Τσότρα, κίνηση που ενοχλεί πολύ τον Καπερώνη. Η Γιώτα κάνει μια πρόταση-έκπληξη στον Μπάμπη που θα τον βάλει σε σκέψεις. Ο Αρης προσπαθεί να εμψυχώσει την ομάδα, με τον τελικό προ των πυλών.


Ξένες ταινίες
«The impossible» Star, 21.00
Ανατριχιαστικά ρεαλιστική «αναπαράσταση» της τραγωδίας του τσουνάμι στην Ταϊλάνδη το 2004, με τη Ναόμι Γουότς (υποψήφια για Οσκαρ) στον ρόλο μιας γυναίκας που καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να επιβιώσει. Σκηνοθεσία: Χουάν Αντόνιο Μπαγιονά. (Ισπανία / ΗΠΑ, 2012, 102′)

«Η συνωµοσία» (Conspiracy)
MEGA, 23.30
Ο Μακ Φέρσον, πρώην αξιωματικός του Ναυτικού και βετεράνος του πολέμου στο Ιράκ, αποφασίζει να επισκεφθεί το ράντσο ενός συμπολεμιστή και φίλου του στην Αριζόνα. Οταν όμως καταφθάνει στην περιοχή και αναζητεί τον φίλο του, εκείνος έχει εξαφανιστεί! Κανένας από τους κατοίκους δεν παραδέχεται πως τον γνώριζε, ενώ ένα πέπλο σιωπής δείχνει να έχει σκεπάσει την υπόθεση της εξαφάνισής του. Καθώς ο Μακ Φέρσον συνειδητοποιεί πως ο φίλος του έχει πέσει θύμα μιας σκοτεινής συνωμοσίας μάχεται να ανακαλύψει την αλήθεια με κάθε μέσον, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να έλθει αντιμέτωπος με έναν παντοδύναμο επιχειρηματία που έχει συμφέροντα στην περιοχή. (ΗΠΑ, 2008, 90′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.