Για 4η συνεχή χρονιά το Porto Carras Grand Resort θα μετατρέψει τη Σιθωνία σε καλοκαιρινό, γαστρονομικό προορισμό. Από τις 17 Ιουνίου ως τις 9 Σεπτεμβρίου 2017 και για 13 συνεχόμενα Σαββατόβραδα διάσημοι σεφ, βάζουν την προσωπική τους πινελιά, δημιουργώντας εδέσματα από εκλεκτά τοπικά προϊόντα της Χαλκιδικής και ειδικότερα του Πόρτο Καρράς.
Το Porto Carras Greek Gastronomy Festival θα προσφέρει γαστριμαργικές δημιουργίες στο Crystal’s Restaurant, το κορυφαίο εστιατόριο του resort, στο ξενοδοχείο Meliton 5* με θέα στην απέραντη θάλασσα της Χαλκιδικής. Η αυλαία θα ανοίξει με τον Ανδρέα Κλαυδιανό το Σάββατο 17 Ιουνίου, ενώ στις 24 έπεται ο Πατήρ Επιφάνιος με αυθεντικές αγιορείτικες συνταγές της μοναστηριακής κουζίνας. Τη σκυτάλη για τα υπόλοιπα σαββατόβραδα του καλοκαιριού παίρνουν δημιουργικοί σεφ όπως ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, η Μαρία Εκμεκτσίογλου, η Ντίνα Νικολάου και πολλοί άλλοι που θα ανακοινωθούν σύντομα. Όλοι θα μαγειρέψουν με πρώτη ύλη τα προϊόντα που παράγει το Κτήμα Πόρτο Καρράς και θα συνοδεύσουν τα πιάτα τους με τα εκλεκτά κρασιά του.