Ελληνικές σειρές
«Δίδυμα φεγγάρια» ΑΝΤ1, 17.45
Ο Ορέστης μαθαίνει από την Αγάπη ότι παντρεύτηκε με τον Φίλιππο και η αντίδρασή του είναι αναμενόμενη. Ανάμεικτα συναισθήματα θυμού και απογοήτευσης τον κυριεύουν, νεύρα και οργή. Και φυσικά, ως επιστέγασμα όλων αυτών, έρχεται και η παραίτησή του στον Παύλο. Η Αγάπη αρχίζει να αλλάζει τη συμπεριφορά της προς τη μητέρα της και την αδελφή της και να γίνεται πιο ανθρώπινη και προσιτή.

«Παραμύθι… αλλιώς»
Alpha, 21.00
Στην ταβέρνα γίνεται μάχη, με τον Βαρνάβα να κερδίζει όλους τους ανθρώπους του λοχία, μέχρι που δέχεται επίθεση από την Πριγκίπισσα Ελισαβέτα. Οι τρεις απόγονοι παρακολουθούν με φόβο από μακριά, μην ξέροντας τι να κάνουν και πώς να αντιδράσουν. Ξαφνικά, όμως, συνειδητοποιούν ότι δεν είναι τελείως μόνοι. Κάποιος ή κάτι τους παρακολουθεί. Ο Βαρνάβας πέφτει αιχμάλωτος στα χέρια και στις ορέξεις της μεγάλης Πριγκίπισσας, η οποία τον κρατά κλειδωμένο στην κάμαρά της δίνοντάς του υποσχέσεις-απειλές.


Ξένες ταινίες
«Οι απόγονοι» (The descendants)
ΣΚΑΪ, 21.00
Ο Ματ Κινγκ είναι ένας αδιάφορος σύζυγος και πατέρας δύο κοριτσιών. Οταν η σύζυγός του τραυματίζεται σοβαρά σε ατύχημα, ο Ματ αναγκάζεται να επανεξετάσει το παρελθόν και να δει το μέλλον με διαφορετική ματιά. Ετσι, αρχίζει να διορθώνει τη σχέση του με τις κόρες του, ενώ ταυτόχρονα έρχεται αντιμέτωπος με σημαντικά διλήμματα. (ΗΠΑ, 2011, 115′)
«Οι σπεσιαλίστες» (The specialist)
STAR, 00.15
Eνας σπεσιαλίστας στα εκρηκτικά, πρώην κυβερνητικός πράκτορας, δέχεται να βοηθήσει μια όμορφη γυναίκα να βρει τους δολοφόνους του πατέρα της. Τίποτε το συνταρακτικό, η γνωστή συνταγή με μεγάλα (για την εποχή της ταινίας) ονόματα. Σιλβέστερ Σταλόνε + Σάρον Στόουν = επιτυχία. Σκηνοθεσία: Λούις Λιόσα. (ΗΠΑ, 1994, 101′)

HeliosPlus