Την αποχώρηση του κ. Πολυχρόνη Γριβέα από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της «ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΑΞΕ» ανακοίνωσε η εταιρία.
Ο κ. Γριβέας αποχώρησε στις 6 Ιουνίου 2017, δίνοντας τη σκυτάλη στον κ. Jeffrey Macdonald, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου.
Ο κ. Macdonald διαθέτει εικοσαετή διεθνή εμπειρία στον τομέα του τουρισμού και της ανάπτυξης ακινήτων. Κατά τη διάρκεια της επιτυχούς σταδιοδρομίας του, κατείχε υψηλόβαθμες διοικητικές θέσεις σε εταιρείες ανάπτυξης ακινήτων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στον διεθνή χώρο, όπως η Ikos Development (θυγατρική της OaktreeCapital), ο Όμιλος Libra, η Emaar Properties, και η Lamda Development.
Η εταιρεία ευχαριστεί τον κ. Γριβέα για τη δεκαετή συμβολή του σε ευρύ φάσμα εταιρικών ζητημάτων και στην εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της εταιρείας, τόσο σε ζητήματα επιχειρησιακής όσο και στρατηγικής φύσεως. Επιπροσθέτως, στην ανακοίνωσή της τονίζεται ότι η συμμετοχή του στην ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών της εταιρείας και στην επακόλουθη διαδικασία διαγραφής από το Χρηματιστήριο Αθηνών, απεδείχθη καθοριστική.