To vima.gr προτείνει για την Πέμπτη 15 Ιουνίου

Ελληνική σειρά
«Μπρούσκο» ΑΝΤ1, 20.00
Ο Αχιλλέας, με τον παρορμητικό χαρακτήρα του εξοργίζει τον αστυνόμο Αρχοντάκη, που με πολύ μεγάλη δυσκολία καταφέρνει να τον πείσει να μην επιτεθεί στον Πάτροκλο και να περιμένει μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα της αστυνομίας για την απαγωγή της Αγάπης. Στο μεταξύ, ο Διαμαντής, μόλις αντιλαμβάνεται ότι κάποιος του έχει αρπάξει τις λίρες, αμέσως στρέφεται εναντίον του Πάτροκλου, αφού πιστεύει ότι αυτός είναι που τις έκλεψε. Ο Σήφης, μαζί με τον Μηνά «στήνει» μια μικρή συμπαιγνία, προκειμένου να αναγκάσει τη Στεφανία να συμπαθήσει την Πάολα να αποδεχθεί τον γάμο του μαζί της. Και ενώ ο Μύρος δεν θέλει με τίποτε να προχωρήσει στο διαζύγιο με τη Δάφνη, αυτή βρίσκεται ήδη μέσα στον λαμπερό κόσμο της αναγνώρισης.


Ξένες ταινίες
«Ελεύθερος σκοπευτής»
(American sniper) STAR, 22.20
Ο Κρις Κάιλ είναι ο πιο φονικός ελεύθερος σκοπευτής στη στρατιωτική ιστορία των ΗΠΑ. Το Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό τον στέλνει στο Ιράκ με μία μόνο αποστολή: να προστατεύσει τους συμπατριώτες και συμπολεμιστές του. Η σκοπευτική του δεινότητα σώζει αμέτρητες ζωές στο πεδίο μάχης και μετά από πολλά θαρραλέα κατορθώματα κερδίζει τον τίτλο του «Θρύλου». (ΗΠΑ, 2014, 127′)
«Τα αποβράσματα»
(American crude) MEGA, 23.00
24 ώρες στο Λος Αντζελες. Ο Τζον διοργανώνει το μπάτσελορ πάρτι για τον κολλητό του. Παρότι δεν λείπουν τα κλαμπ τα γεμάτα ερωτισμό και η ανικανοποίητη όρεξη για γλέντι, αυτό το μπάτσελορ δεν θα μοιάζει με κανένα. Οι πιο περίεργοι χαρακτήρες κάνουν την εμφάνισή τους σε αυτό το εξωπραγματικό προγαμιαίο πάρτι. Μεταξύ πολλών άλλων, βαρόνοι της νύχτας, νάνοι και μια σέξι απατεώνας θα αποδείξουν πως δεν πρόκειται για μια ακόμη τυπική νύχτα. (ΗΠΑ, 2008, 94′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.