Ντοκιµαντέρ
Με τον Λουκιανό ΕΡΤ1, 23.15
«Με τον Λουκιανό στον Λυκαβηττό» είναι ο τίτλος του τέταρτου και τελευταίου επεισοδίου της σειράς ντοκιμαντέρ-αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη. Η σχέση του Λουκιανού με το Θέατρο του Λυκαβηττού ήταν μοναδική. Οπως ο ίδιος έλεγε, ήταν το θέατρο που αγαπούσε πιο πολύ. Ηταν ο πρώτος που έκανε συναυλία σε αυτόν τον χώρο μετά τη Μεταπολίτευση, την ιστορική συναυλία το καλοκαίρι του 1982, όπου μαζεύτηκαν στον Λυκαβηττό 10.000 θεατές.


Ελληνική σειρά
Οι συµµαθητές ΑΝΤ1, 21.00
Η Τατιάνα βρίσκει ένα παράξενο δέμα στο γραφείο της και η Μαριλένα με τον Γιώργο έρχονται αντιμέτωποι με την επίσκεψη στην Κούλντογκ ενός επιθεωρητή της Αστυνομίας. Η Ντίνα περιποιείται το χτυπημένο χέρι του Αρη, ο οποίος της λέει ότι τραυματίστηκε με το ποδήλατο, ενώ στη σχολή του ανακαλύπτουν ότι έχει γίνει διάρρηξη και έχουν κλαπεί τα γραπτά των εξετάσεων. Προς έκπληξή τους, η Κρίστη και ο Φραγκίσκος βρίσκουν την Αιμιλία να περιμένει στο εργαστήριο του Φραγκίσκου, ενώ η Μαριλένα αποκαλύπτει στον Γιώργο τον πραγματικό λόγο που αποσύρθηκε από τη διοίκηση της Κούλντογκ.


Ξένες ταινίες
«Η κατάσταση των πραγµάτων»
(State of play)
STAR, 22.20
Ρεπόρτερ της παλιάς «κοπής» (Ράσελ Κρόου) αναλαμβάνει να βοηθήσει τον πολιτικό φίλο του (Μπεν Αφλεκ) σε περιπετειώδες θρίλερ του Κέβιν Μακ Ντόναλντ που σχολιάζει τις τεράστιες αλλαγές στη δημοσιογραφία. (HΠA, 2009, 127′)
«Οι γκαφατζήδες των σπηλαίων»
(Year one)
MEGA, 23.00
Ενα επικό ταξίδι ξεκινά για δύο αργόσχολους κυνηγούς που εξορίζονται από το πρωτόγονο χωριό τους. Ταξιδεύοντας, γίνονται μάρτυρες των σημαντικότερων προϊστορικών γεγονότων και επηρεάζουν την εξέλιξή τους. (ΗΠΑ, 2009, 93′)

HeliosPlus